Iers bier

Ontdek ons ruime aanbod aan Iers bier van diverse brouwerijen en merken. Specifiek op zoek naar Iers bier uit een Ierse brouwerij? Bekijk dan onze bierpakketten pagina voor specifieke brouwerijpakketten.  

Iers bier bij Dare to Drink Different

Ierland is een land vol mythen, legendes en schoonheid. Hier komen tradities en gastvrijheid samen waar heerlijk Iers bier wordt gebrouwen. Iers bier is om te genieten van warme en hartige karakteristieken die het land kenmerken. De echte traditionele Ierse dry stouts, met hun donkere kleur en zachte textuur of de roodachtige ales, met hun rijke karameltonen en een subtiele bitterheid. Ook de heerlijk verfrissende, heldere Ierse lagers. 

 

Bij Dare to Drink Different zijn er ook diverse Ierse bieren in het assortiment. De diverse range aan O'Hara's bieren of de frisdranken van Magners-Cider. Dus waar wacht je nog op? Ontdek het Iers bier. Durf anders te drinken, Dare to Drink Different. Proef het zelf en laat de smaken van Iers bier je smaakpapillen triggeren. Do you Dare? 

De wereld van Iers bier

Beer made of More, Guinness. De nummer 1 stout die we allemaal kennen. Maar zo zwart wit denken ze in Ierland niet. Ierland heeft, naast de beroemde folklore en muziek, een rijke biercultuur. Er wordt ook veel red ale en cider gebrouwen én gedronken. Van multinationale brouwers tot kleine, onafhankelijke familiebrouwerijen: ze hebben het allemaal op het ‘Emerald Island’.

 

Het draait in Ierland allemaal om het proeven van de rijke geschiedenis die het land te bieden heeft. Iers bier heeft authentieke smaken en ambachtelijke perfectie die alleen het echte Iers bier kan bieden. Ontdek het zelf!

Ierse brouwerijpakketten

Dare to Drink Different biedt verschillende Ierse bieren van diverse Ierse brouwerijen aan. Daarom hebben wij een aantal brouwerijpakketten voor jou samengesteld om de bieren van de Ierse biercultuur te proeven. De Ierse brouwerijpakketten zijn samengesteld per brouwerij. Ontdek bijvoorbeeld ons goed gevulde O’Hara’s pakket!