O'Hara's

O'Hara's bier bestel je eenvoudig en snel bij Dare to Drink Different. Bekijk het actuele aanbod van O'Hara's bier.

Over O'Hara's

O'Hara's is een onafhankelijke Ierse familiebrouwerij, opgericht in 1996 in de traditionele Ierse hop- en moutregio “Barrow Valley”. Bij O'Hara's wordt er niet zomaar bier gebrouwen, bier brouwen wordt namelijk door de familie O'Hara gezien als cultureel erfgoed. Dit alles resulteerd in échte Ierse, smaakvolle bieren.

Carlow Brewing Company - O'Hara's

Soms moet je het gewoon aandurven om tradities in ere te herstellen. Ook dat is Dare to Drink Different. Carlow Brewing Company is in 1996 opgericht, en brengt onder de naam O’Haras bier op de markt.

 

Het is een traditionele Ierse brouwerij die als familiebedrijf gevestigd is in het hart van de mout- en hopregio ‘Barrow Valley’. Dit gebied heeft een rijke historie in de Ierse brouwindustrie. 

O'Hara's bier in een glas

De oorsprong van het merk

Het team van O’Hara’s wil het Ierse brouwlandschap terugbrengen naar waar het altijd voor stond: smaakvolle bieren. Bier brouwen wordt gezien als cultureel erfgoed en de familie doet er alles aan om dit te behouden. Hoe? Met een combinatie van passie en respect voor het ambacht, nieuwsgierigheid en creativiteit. Hiermee hebben ze een ambachtelijke brouwerij opgebouwd en brouwen ze geweldige bieren. Deel de passie, proef de O’Hara’s bieren.