Sluit
Sluit
Sluit

SALE

Alle speciaalbier aanbiedingen van dit moment. Hier vind je onze bierpakketten en speciaalbieren met leuke kortingen! Op werkdagen voor 21u besteld, volgende dag thuisbezorgd.

Selecteer filter

Aanbiedingen bij dare to drink different

Bij Dare to Drink Different zijn elke week verschillende frisdranken, bieren, bierpakketten en bierglazen in de aanbieding. Ontdek en geniet van geweldige smaken. Of je nu veel of weinig ervaring hebt met bier. Onze speciale bieraanbiedingen zijn ideaal om je smaak te ontdekken en perfect om je kennis te vergroten.

 

Bekijk onze bier aanbiedingen en bestel bieren van onder andere Uiltje, La Trappe, Weihenstephaner en BrewDog.  Deze brouwerijen zijn beroemd om hun vakmanschap. Je kunt nu hun lekkere bieren proeven voor een goede prijs! Onze aanbiedingen hebben voor ieder wat wils. Of je nu van IPA's houdt. Of stouts. Of sours. Of Belgische bieren.

Bierpakketten in aanbieding

Speciaalbier aanbiedingen op = op

Als je niet kunt kiezen uit onze individuele/losse speciaalbier aanbiedingen, bieden we ook speciaal bierpakketten aan. Laat onze experts een bierselectie voor je maken op basis van een thema dat jij kiest. Zo krijg je een gevarieerde en spannende verzameling speciaalbieren.

 

Het goede nieuws is dat we ook veel speciaalbier pakketten in de aanbieding hebben! Kijk goed rond, hier vind je een pakket met goede bieren en een goede prijs.

Waarom zijn onze bieren in de aanbieding?

We willen jou de kans geven om nieuwe bieren te ontdekken en je smaakhorizon te verbreden. We passen wekelijks onze prijzen aan, zodat jij nog voordeliger speciaalbieren kunt proeven. Wij verleggen onze prijzen dus zodat jij je grens verlegt!

 

Bovendien zijn er ook speciaalbieren in de sale omdat ze beperkt houdbaar zijn. We willen dat je ze goed kunt ervaren, daarom vermelden we altijd de houdbaarheidsdatum onder het product. Bieren die minder dan 2 maanden houdbaar zijn, bestel je met 25% korting. We gaan er van uit dat je deze bieren bestelt om te drinken en niet om lang in je koelkast te bewaren..

Online speciaalbier bestellen bij Dare to Drink Different

  • Onze speciaalbier pakketten worden verpakt in leuke Dare to Drink Different verzendverpakkingen. Het uitpakken van je bestelling is hierdoor een feestje.
  • Kies je eigen bezorg moment.
  • Op de pakbon in de doos staan geen prijzen. Perfect als cadeau dus!
  • We streven naar duurzaamheid. Bestel je naast een samengesteld nog losse bieren? Dan zullen we de bieren zoveel mogelijk samenvoegen in zo min mogelijk dozen. Op deze manier houden we rekening met het milieu en verminderen we de hoeveelheid verpakkingsmateriaal.
  • Als je een biercadeau als cadeau wilt geven, kun je het apart bestellen. Op die manier wordt het als één doos bezorgd.
  • Wanneer je een pakket cadeau doet, kan je tijdens het afrekenen een ander afleveradres invullen. Tip: Voeg je naam toe in de aanhef, zodat de ontvanger weet wie het cadeau heeft gegeven.
Waarom wachten? Ontdek onze speciale bier aanbiedingen en laat Dare to Drink Different je reis door het craft bier landschap verrijken. Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van heerlijke bieren en frisdranken van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs.
Back to top