Kerstpakketten en relatiegeschenken

Op zoek naar een geschikt kerstpakket of relatiegeschenk? Met de feestdagen voor de deur is het tijd om jouw oprechte waardering te tonen aan je medewerkers, klanten en zakenpartners. Onze selectie kerstpakketten en relatiegeschenken biedt je de perfecte gelegenheid om indruk te maken en blijvende relaties op te bouwen. Wij bieden originele relatiegeschenken en gave kerstpakketten met speciaalbier. Wil je zelf iets laten samenstellen? Ook dat kan.

 

Een verrassend speciaalbier kerstpakket op maat!

Wij hebben een rijk assortiment aan speciaalbierpakketten en leuke biercadeaus beschikbaar die in speciaal ontworpen cadeauverpakketten kunnen worden verstuurd. Jij bepaald wanneer, waar en hoeveel pakketten mogen worden verstuurd. Of het nu naar verschillende thuisadressen of één locatie moet worden verstuurd. Wil je er een kaartje bij met een persoonlijke boodschap? Dat kan worden geregeld. Wil je liever zelf een kerstpakket of relatiegeschenk (laten) samenstellen? Alles is mogelijk! 

Waarom kiezen voor een bier relatiegeschenk van Dare to Different?

Dare to Drink Different heeft een uitgebreid speciaalbier- en alcoholvrij assortiment met meer dan 500 producten die dagelijks worden verzonden naar onze tevreden klanten. Dare to Drink Different brengt allerlei verschillende smaken en stijlen samen. Wij selecteren met zorg ons aanbod en werken al jaren intensief en vast samen met gerenommeerde brouwerijen van over de gehele wereld. Daarnaast kunnen wij door onze efficiënte e-fulfilment ook tailor-made aanvragen behandelen voor allerlei opdrachten. Zelfs als er een gepersonaliseerde boodschap bij komt kijken!

Wat kan ik verwachten?

 • Cadeaupakketten: Al onze bierpakketten worden ingepakt in kant-en-klare Dare to Drink Different cadeauverpakkingen.
 • Tijdige levering: Wij bezorgen jouw pakketten stevig én snel of op een door jouw gekozen bezorgdag. Ook palletzendingen zijn geen probleem.
 • Levering naar thuisadressen: Wij kunnen zowel op één locatie als naar verschillende thuisadressen de pakketten tegelijkertijd verzenden.
 • Maatwerk: Wil je een bestelling op maat? We horen graag je wensen en gaan voor je aan de slag.
 • Pakbon: Op de meegeleverde pakbon in de dozen staan uiteraard geen prijzen.
 • Gepersonaliseerd: Wij kunnen een A5 kaart meesturen met een persoonlijke boodschap die per pakket kan worden ingevuld
 • Eigen merchandise: Wil je iets van je eigen bedrijf toevoegen aan het pakket? We bespreken graag de opties.

Wil je een kaartje met een boodschap toevoegen aan je bestelling? Neem dan even contact met ons op via info@daretodrinkdifferent.nl voor een offerte op maat.

Ons speciaal samengesteld geschenkpakket met 12 bierstijlen

 

Wil je snel een bierpakket kiezen? Wij hebben alvast drie speciale kerstpakketten in drie verschillende groottes samengesteld. Deze bierpakketten bevatten 12 verschillende bierstijlen! Verkrijgbaar in drie formaten, vanaf 5 stuks. De 18-pack en 24-pack hebben (sommige) bieren er dubbel in zitten.

12-pack 

18-pack 

24-pack 

Do you dare? Bovenstaande bierpakketten bevatten:

 • La Trappe Blond (1x) - Licht Blond
 • Uiltje FF Lekker Met Je Bek (1x) - Pale Ale
 • Swinckels' Superior Pilsner (1x) - Pilsner
 • De Molen Hel en Verdoemenis (1X) - Imperial stout
 • Cornet Oaked (1x) - Krachtig Blond
 • Rodenbach Grand Cru (1x) - Sour Ale
 • Rodenbach Grand Cru (1x) - Sour Ale
 • BrewDog Elvis Juice (1x) - IPA
 • BRLO Blurry Vision (1x) - NEIPA
 • St.Bernardus Pater (1x) - Dubbel
 • Weihenstephaner Hefe Weizen (1x) - Weizen
 • Brugge Tripel (1x) – Tripel

Deze pakketten zijn exclusief als relatiegeschenk verkrijgbaar en zijn dus niet te bestellen via onze webshop. Wil je dit pakket bij ons bestellen? Stuur dan een mailtje naar info@daretodrinkdifferent.nl zodat wij de bestelling kunnen bevestigen.

 

Op maat gemaakte kerstpakketten

Wil je liever zelf een bierpakket met een bepaalde waarde samen (laten) stellen? Dat kan natuurlijk ook! Laat ons dan weten wat je in gedachte hebt en dan zullen we samen kijken naar een leuke invulling van jullie wens/behoeften. Ook kunnen we een mooie prijs maken en de leverdag in overleg afstemmen. 

 

Maatschappelijk verantwoord

Als onderdeel van het Swinkels Family Concern zijn we erg scherp in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo hebben wij als eerste bedrijf in Nederland onze eigen circularity index in het leven geroepen om zo in 2030 volledig klimaatneutraal te produceren én te leveren. Wij verzenden onze bierpakketten met 100% recyclebare dozen, voorzien van FSC-logo. Met onze eigen webshop proberen wij ook de druk op ons klimaat te verminderen. Daarom leveren wij bierpakketten standaard met Budbee 100% klimaatneutrale verzending. En we doen nog veel meer.. Benieuwd naar ons verhaal? Lees dan verder op de pagina over duurzaamheid.