null
Sluit
Sluit
Sluit

Ons verhaal - Do You Dare?

Dare to Drink Different

Start jouw ontdekkingsreis met Dare to Drink Different

Houd jij van uitdagingen en sta jij altijd open voor iets nieuws? Dan is Dare to Drink Different iets voor jou. Ga op avontuur langs onbekende smaken en stijlen. Dieper, frisser, rijker of hoppiger dan je gewend bent. Heb het lef, hef eens een ander glas.

 

Wereldwijd gebeuren er heel wat spannende dingen op het gebied van bier. Overal experimenteren brouwers met ingrediënten en brouwprocessen. Het is één grote ontdekkingsreis. De uitkomst is vaak verrassend en soms ronduit sensationeel. Dat moet je gewoon proeven en wij maken het je gemakkelijk. Ontdek jouw smaakprofiel met onze speciaal ontworpen smaaktest en test het zelf!

 

Het verhaal achter je bier, de brouwerij of jouw favoriete bierstijl.

Dare to Drink Different brengt allerlei verschillende smaken en stijlen samen. Soms in beperkte oplage of special edition. Een extra reden om te genieten de ontdekkingen die je doet. Dat geldt ook voor hard seltzers en diverse alcoholvrije opties zoals craft soda’s. Hier bruist het al net zo van de nieuwe ideeën en opties.

 

Grensverleggend

Durf jij het aan om je grenzen te verleggen? Dare to Drink Different heeft honderden speciale bieren en ‘sober’ dranken voor je. Verdwalen doe je nooit, want wij helpen je kiezen. We inspireren je continu met iets nieuws en vertellen de verhalen áchter een bier (of andere craft beverage), stijl of brouwerij. Zo maken we de weg vrij naar steeds weer een andere smaakbeleving.

Er is zoveel meer te beleven in je glas. Do you Dare? Dare to Drink Different.

In alle kanalen aanwezig

Je zult Dare to Drink Different op meerdere plekken tegen gaan komen. Op ons platform vind je uiteraard onze webshop met ruim 500 keuzes aan bieren, speciaalbierpakketten, de vetste specials editions en de nieuwste bieren.

 

Horeca

Daarnaast zul je ons ook tegenkomen in de horeca met een uniek wisselprogramma. Ga mee op avontuur en laat je gasten (of jezelf) ons verrassende en steeds wisselende aanbod aan speciaalbieren en craft soda’s ontdekken. Ben jij horecaondernemer en wil je meer info? Lees dan meer over ons wisselprogramma .

 

Ook zijn we te vinden in de grotere supermarkten op de winkelvloer met gave POS-promoties en op verschillende muziekfestivals en bierfestivals met gave activaties.

Word affiliate partner

Ben jij een publisher en zie jij kansen om met ons een mooie samenwerking op te zetten? Word affiliate partner van Dare to Drink Different en verdien een mooie bijdrage met jouw social media kanaal, website, vergelijkingssite of e-maillijst.

Blijf op de hoogte van onze updates!

Houd onze social media kanalen in de gaten voor leuke updates, nieuwe producten en natuurlijk mooie acties. 

Back to top