Sluit
Sluit
Sluit

Ons verhaal - Do You Dare?

Dare To Drink Different - Ons Verhaal

Houd jij van uitdagingen en sta jij altijd open voor iets nieuws? Dan is Dare to Drink Different iets voor jou. Ga op avontuur langs onbekende smaken en stijlen. Dieper, frisser, rijker of hoppiger dan je gewend bent. Heb het lef, hef eens een ander glas.

Wereldwijd gebeuren er heel wat spannende dingen op het gebied van bier. Overal experimenteren brouwers met ingrediënten en brouwprocessen. Het is één grote ontdekkingsreis. De uitkomst is vaak verrassend en soms ronduit sensationeel. Dat moet je gewoon proeven en wij maken het je gemakkelijk.

Dare to Drink Different brengt allerlei verschillende smaken en stijlen samen. Soms in beperkte oplage of special edition. Een extra reden om te genieten de ontdekkingen die je doet. Dat geldt ook voor hard seltzers en diverse alcoholvrije opties zoals craft soda’s. Hier bruist het al net zo van de nieuwe ideeën en opties.

Durf jij het aan om je grenzen te verleggen? Dare to Drink Different heeft honderden speciale bieren en ‘sober’ dranken voor je. Verdwalen doe je nooit, want wij helpen je kiezen. We inspireren je continu met iets nieuws en vertellen de verhalen áchter een bier (of andere craft beverage), stijl of brouwerij. Zo maken we de weg vrij naar steeds weer een andere smaakbeleving.

Er is zoveel meer te beleven in je glas. Do you dare? Dare to Drink Different.

Back to top