Sluit
Sluit
Sluit

Black Friday Bieraanbiedingen

Scoor voordelig je favoriete speciaalbier met onze Black Friday deals! Profiteer t/m zondag 26 november van kortingen tot 20% op onze populairste bierpakketten. 

Exclusieve Black Friday deal: Limited Editions bierpakket

Nu tot 20% korting op het Limited Editions bierpakket. Een bierpakket vol bijzondere bieren voor de échte daredevil die altijd op zoek is naar de speciaalste bieren.

 

8-pack - nu van €27,95 voor €25,15

12-pack - nu van €39,95 voor €33,95

16-pack - nu van €54,95 voor €43,95

Hoge kortingen op onze populairste bierpakketten

NIEUW: Adventskalender 2023

Dare to Drink Different Adventskalender (24-pack)
Onze Adventskalender Bierbox is een perfect biercadeau voor de feestdagen. Leuk om te geven, maar ook om jezelf eens goed te verwennen. Elke dag tot Kerstmis onthult deze speciale Adventskalender een heerlijke selectie van ambachtelijke speciaalbieren van over de hele wereld.

 

Ontde elke dag een speciaalbier met een eigen verhaal door de bijbehorende video's over de bieren door de biersommelier en/of de brouwer van het bier. Zo beleef je elke dag een nieuw smaakavontuur. Verwen jezelf of verras een bierliefhebber met deze unieke en smaakvolle manier om af te tellen naar de feestdagen.

 

De Dare to Drink Different Adventskalender bevat 24 verschillende en verrassende speciaalbieren. Ook zitten er enkele 'kerstbieren' in het bierpakket. Bij elk bier zit een leuke video van de brouwerij of biersommelier Rick Kempen die een leuk verhaal vertellen over het bier en/of de brouwerij. Scan de code in Adventskalender Bierbox en je kunt de video's thuis op de bank bekijken.

Do you dare?

Black Friday korting op speciaalbieren 

Niet op zoek naar een Black Friday deal op bierpakketten? Pak dan je voordeel op deze losse bieren. Van Stone en Flying Dog tot échte Nederlandse craftbieren van o.a. DAVO en Maximus. Nu met 15% korting. Cheers!

Wat is Black Friday?

Black Friday, de dag na Thanksgiving in de Verenigde Staten, is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde winkeltraditie. De oorsprong van Black Friday dateert uit het begin van de 20e eeuw, toen de term voor het eerst werd gebruikt om de verkeersdrukte en chaos in Philadelphia te beschrijven, omdat mensen massaal naar de stad kwamen voor de jaarlijkse Thanksgiving Day-parade en kerstinkopen deden.

 

Tegenwoordig is Black Friday veel meer dan alleen verkeersopstoppingen en drukte in de winkels. Op deze dag bieden winkels en online retailers enorme kortingen en spectaculaire aanbiedingen aan, waardoor het de ideale tijd is om te profiteren van geweldige deals.

 

De kortingssensatie begint meestal vroeg in de ochtend, wanneer deuren van winkels opengaan en koopjesjagers zich haasten om te profiteren van de sterk geprijsde aanbiedingen. Kortingen variëren van enkele procenten tot indrukwekkende prijsverlagingen, en sommige deals zijn beperkt in aantal, wat zorgt voor een gezonde competitie onder shoppers.

 

Het mooie is dat Black Friday niet langer beperkt is tot fysieke winkels; online retailers doen ook volop mee aan het festijn. Hierdoor kun je vanuit je eigen huis profiteren van dezelfde geweldige aanbiedingen zonder de drukte in de winkels.

 

Black Friday markeert tevens het begin van het feestseizoen, en het is dé gelegenheid om je verlanglijstje af te werken, kerstcadeaus te kopen en jezelf te trakteren op die ene bijzondere aankoop die je al lang wilde hebben, dit alles tegen prijzen die elders zelden te vinden zijn.

 

Dus, markeer 6 november in je agenda, want dat is wanneer de online Black Friday acties bij ons beginnen. Dit is je kans om te besparen en jezelf te verwennen  met de lekkerste bieren. Wees voorbereid en begin je verlanglijstje nu al samen te stellen, want Black Friday is de dag waarop jouw favoriete bieren misschien wel in de korting komen. 

Back to top