Grote flessen speciaalbier

Gezellig tafelen? Daar weten wij wel raad mee. Wij bieden een ruim aanbod aan 75CL flessen van de lekkerste bieren die geschikt zijn voor feestelijke momenten, gezellig tafelen of als leuk klein biercadeau. 

Meer soorten bier cadeaus

Grote fles speciaalbier als flesgeschenk

Ben jij op zoek naar een grote bierfles van 75CL als flesgeschenk voor een echte bierliefhebber? Bij Dare to Drink Different hebben we voor iedere bierliefhebber een grote fles die zeker in de smaak zal vallen. Zowel in het buitenland als in Nederland zijn er diverse gebrouwen bieren verpakt in een grote fles bier.

 

Met ons ruime aanbod aan verschillende bierfles geschenken van diverse smaakprofielen, van soepel & subtiel tot aan blond & krachtig tot aan donker & rijk is er genoeg keuze. Het geven van een grote fles speciaalbier of een eventueel ander biercadeau is altijd een leuk geschenk. Ieder moment is een geschikt moment. Of je nu een geschenk wilt geven voor je nieuwe buren, een verjaardag, om iemand te bedanken of gewoon zomaar, een grote fles speciaalbier is altijd passend. Dankzij de diverse smaken en verschillende soorten is er altijd wel een passende grote fles bier te vinden. 

Wat maakt een grote fles speciaalbier bijzonder?

Buiten het feit dat het natuurlijk super gezellig is om een grote speciaalbier fles op tafel te zetten, is dit ook een mooie manier om deze speciaalbier fles te delen met familie of vrienden en samen nieuwe bieren te ontdekken of om samen van jouw favoriete bier te genieten. Voor een grote fles speciaalbier ben je bij Dare to Drink Different aan het juiste adres.

 

De bieren in deze flessen zijn gebrouwen in Nederland en België. Grote flessen speciaalbier van diverse merken, zoals: La Trappe, Omer Vander Ghinste, Rodenbach, Cornet, St. Bernardus, Brasserie Dupont, Davo en Moinette. Smaakprofielen van Fris & Fruitig tot aan Intens & Uitdagend. Er is voor iedereen wel een passende grote fles speciaalbier van 75CL te vinden om gezellig te tafelen, als leuk klein flesgeschenk of voor een ander feestelijk moment. 

Binnen 2 minuten de perfecte grote fles speciaalbier

Moet je nu kiezen voor de donkere & rijke smaak, zoals de La Trappe Dubbel fles 75CL? Of kun je toch beter kiezen voor de frisse en fruitige smaak, zoals de St. Bernardus Wit fles 75CL? Door de vele verschillende soorten flesgeschenken is het soms lastig te bepalen welke grote fles speciaalbier je nu het best kan kopen.

 

Dus kun je wel wat kiesadvies gebruiken? Doe dan de smaaktest en laat je verrassen door de uitkomsten die perfect passen bij het juiste smaakprofiel. Door je eigen smaak te testen of op gevoel voor iemand anders deze smaaktest in te vullen kan het niet missen dan dat jij straks de perfecte grote fles speciaalbier als flesgeschenk hebt bij de juiste gelegenheid.