Omer Vander Ghinste

Omer Vander Ghinste bier bestel je eenvoudig en snel bij Dare to Drink Different. Bekijk het actuele aanbod van Omer Vander Ghinste bier.

Over Omer Vander Ghinste

Omer Vander Ghinste is een Belgische bierbrouwerij opgericht in 1892 in Bellegem. Nu, ruim 130 jaar later brouwt de bierbrouwerij nog steeds volgens het traditionele recept. Door gebruik te maken van maar liefst alle vier de verschillende vergistingsmethodes is het niet gek dat brouwerij Omer Vander Ghinste bekend staat om de diversiteit in het aanbod.

Brouwerij Omer Vander Ghinste

Sommige brouwers zetten een crowdfunding op om te kunnen starten met brouwen. Omer Vander Ghinste krijgt op 23-jarige leeftijd van zijn vader een woonhuis met bijbehorende gebouwen: succes jongen! Dat is nog eens een vliegende start. Maar goed, we hebben het dan wel over 1892.

Omer Vander Ghinste bierglas gevuld met een Omer bier

In datzelfde jaar brouwt Omer de eerste vaten ‘Ouden Tripel’, het huidige VanderGhinste Roodbruin. Met paard en kar verkoopt hij het bier in een straal van 15 km. Merknamen bestaan nog niet, dus geeft Omer zijn eigen naam aan het bier. Bieren Omer Vander Ghinste. Al zijn afstammelingen zullen de voornaam Omer blijven voeren: nu staan vader Omer Jean en diens zoon Omer Géry (vierde en vijfde generatie) aan het roer.

Jarenlange traditie

125 jaren wordt er volgens traditioneel recept gebrouwen, maar wel met steeds vernieuwende technieken. Alle vier vergistingsmethodes (lage, hoge, spontane en gemengde gisting) worden gebruikt en leveren een diversiteit aan bieren op. Hét bier van de brouwerij blijft het blonde degustatiebier OMER. Gevolgd door de fruitbieren, VanderGhinste Roodbruin en de internationale successen LeFort en Triple LeFort. 

De nieuwe generatie

Met bouwtraditie van ondertussen vijf generaties en een prachtig gamma aan bieren is Omer vandaag echt een brouwerij om van te genieten. We dagen je uit om zoveel mogelijk verschillende bieren te proberen, echt de moeite waard!  

Omer Vander Ghinste bierpakket

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau of een epische bierproeverij met vrienden of familie? Het Dare to Drink Different bierpakket van Omer Vander Ghinste is een heerlijk pakket met diverse bieren van de brouwerij. Van de echte klassiekers en bekendere bieren tot aan de wat minder bekende bieren. 

 

Nu ook verkrijgbaar in een 12, 18 of 24 pack in een unieke verzenddoos verpakt. Ontdek de bieren van Omer Vander Ghinste en laat je verrassen door de heerlijke bieren van deze Belgische brouwerij.