Magners Cider

Magners Cider bestel je eenvoudig en snel bij Dare to Drink Different. Bekijk het actuele aanbod van Magners Cider.

Magners Cider

Magners Cider is echt de originele Ierse cider en heeft al meer dan 85 jaar geschiedenis achter zich. In het mooie plaatsje Clonmel, gelegen in County Tipperary, maken ze de lekkerste cider van maar liefst 17 soorten verse Ierse appels. En dan hebben ze het nog niet eens gehad over het fermentatie- en rijpingsproces van wel 18 maanden! Maar als het eenmaal gebotteld is, wordt het over de hele wereld verspreid, zodat iedereen kan genieten van een koud glas Magners Cider - het liefst met een paar vrienden erbij.

 

Bij Magners Cider weten ze hoe belangrijk het is om op elk moment van de reis ambacht en zorg in het product te stoppen. Vanaf de bloesem tot aan de reep wordt elk glas goud gegoten met de lekkerste smaken en aroma's. Laten we dus een glas heffen op deze fantastische Magners cider en genieten van het leven!

Magners Cider, Magners of Magners Irish Cider?

Het verschil tussen Magners Cider, Mangers of Magners Irish Cider? Die is er eigenlijk niet. Het zijn allemaal andere benamingen waar men hetzelfde mee wil zeggen.

 

Het begon allemaal in het Ierse Clonmel, waar de getalenteerde brouwmeester William Magner in 1935 begon met het maken van heerlijke Magners Irish Cider. Om deze lekkernij te creëren zijn natuurlijk veel appels nodig, en dus besloot de cidermakerij de nabijgelegen appelboomgaard te kopen. De Magners Ciders zijn drankjes vol karakter en smaak, met de perfecte balans tussen zoet en zuur. 

17 verschillende appelrassen?!

Wist je dat de heerlijke smaak van Magners Cider te danken is aan niet één, niet twee, maar wel 17 verschillende appelrassen die erin zitten?! En alsof dat nog niet genoeg is, rijpt deze heerlijke drank ook nog eens twee jaar lang in prachtige eikenhouten vaten. En als we zeggen dat geduld wordt beloond, dan menen we dat echt.

 

Daarnaast heeft de Magners Cider een minder droge smaak dan de Engelse varianten. Dat maakt deze Magners cider veel toegankelijker voor ons Nederlanders.

 

Dus cheers to 17 verschillende appelrassen en een heerlijke Magners Cider!

Magners cider met appels

Van appels naar peren

Magners Irish Cider is niet alleen de uitdaging aangegaan om alleen appelcider te maken, maar ook perencider en bessencider. Net zo lekker als die van appels! Daarom heeft Magners nu ook Magners Pear en Magners Berry op de markt gebracht. En het mooie is, deze Magners Ciders worden geproduceerd volgens dezelfde hoge kwaliteitsnormen als de appelcider. Dat betekent dat ze 100% glutenvrij en 100% natuurlijk zijn. Dus als je op zoek bent naar een heerlijke en natuurlijke drank, dan is Magners Cider dé keuze voor jou!

Het succesverhaal van Magners Cider

Magners Cider kent een waar succesverhaal. In minder dan 10 jaar tijd is het aandeel in de biermarkt gestegen van 2,8% naar meer dan 10%. En dat is nog niet alles, want Magners wordt inmiddels verkocht in meer dan 50 landen wereldwijd en de populariteit blijft groeien. Het is dan ook geen verrassing dat steeds meer mensen kiezen voor Magners Ciders. Of je nu een feestje geeft, een gezellige avond met vrienden hebt of gewoon wilt genieten van een lekker drankje, Magners is altijd een uitstekende keuze. Dus waar wacht je nog op? Probeer het zelf en ontdek waarom de Magners Cider zo'n succes is!

Magners Cider bij Dare to Drink Different

Magners Original blik 33cl

Puur natuurlijk appelsap, vergist en gerijpt in grote houten vaten in het zuiden van Ierland. Uiterst verfrissend.

Magners Original fles 33cl

Puur natuurlijk appelsap, vergist en gerijpt in grote houten vaten in het zuiden van Ierland. Uiterst verfrissend.

Magners Berry Cider fles 33cl

Op basis van de originele Ierse Magners perencider - hieraan is het sap van gevarieerd rood fruit aan toegevoegd, voor een intensere fruitige smaak.

Magners Pear Cider fles 33cl

In Ierland noemt men het 'perry': vergist perensap. Drinkt als een cider maar geeft, niet verbazingwekken, de zachte perensmaak.