null
Sluit
Sluit
Sluit

Bear Cider

Bear Cider bestel je eenvoudig en snel bij Dare to Drink Different. Bekijk het actuele aanbod van Bear Cider.

Selecteer filter

Wat is Bear Cider?

Cider is een trend die de laatste jaren vanuit Engeland is komen overwaaien naar Nederland. Tegenwoordig vindt je cider en alle vormen en kleuren op de markt. Bear cider is een unieke Nederlandse brouwer. De appels voor de cider worden gewoon in Nederland geplukt en later in het brouwproces gebruikt. Dit frisse drankje is een absolute aanrader!

Bear Cider

In iedere zichzelf respecterende Engelse pub schenken ze naast bier ook verschillende frisse ciders. De hoogste tijd om cider ook in Nederland serieus op de kaart te zetten. Bij Bear Cider maken ze er werk van. Op landgoed Beerze in Overijssel plukken de brouwers verse appels en maken er een unieke Nederlandse cider van. En lekker dat-ie is! De originele Bear Cider is inmiddels bekroond met talloze prijzen. Je bestelt ‘m gewoon bij Dare to Drink Different. 

Glutenvrij genieten

Bear Cider is een heerlijk zomers drankje met de smaak van verse appel, hooi, citrus en hars. Het is niet alleen lekker, het bevat ook nog eens relatief weinig calorieën én is van nature glutenvrij. Een perfect alternatief dus als je vanwege je glutenallergie geen bier mag drinken. 

Het beste uit de natuur

Bear Cider is een natuurproduct. Gemaakt van appelsap van zorgvuldig geselecteerde appels en natuurlijke gisten. Na de pluk in het najaar worden de appels eerst geperst, dan vergist en gerijpt. Tot slot worden ze in het voorjaar geblend en gebotteld. De heerlijke smaak ontstaat door een uitgebalanceerde mix van appels: zowel zuur, zoet als bitter. Zo combineert Bear Cider het beste van maar liefst zeven verschillende appelrassen. 

 

Durf jij het aan om eens een cider open te trekken? Laat die IPA’s en Sour ales maar eens even in de koelkast staan. Het zal je verbazen hoe lekker fris zo’n Bear Cider is.

Back to top