Bear Cider

Bear Cider bestel je eenvoudig en snel bij Dare to Drink Different. Bekijk het actuele aanbod van Bear Cider.

Wat is Bear Cider?

Bear Cider, een unieke Nederlandse brouwer, heeft de Cider trend omarmd en heeft een bijzonder verhaal te vertellen. Terwijl veel cidermerken hun appels elders betrekken, onderscheidt Bear Cider zich door appels van eigen bodem te gebruiken. De appels worden met zorg geplukt op het landgoed Beerze in Overijssel, waarna ze worden verwerkt tot een heerlijk, verfrissend drankje.

Bear Cider bieren

Prijswinnende bieren

Bear Cider is niet zomaar een drankje; het is een brouwsel doordrenkt met passie, vakmanschap en de rijke Nederlandse natuur. De brouwers van Bear Cider hebben zich ten doel gesteld om dit traditionele Engelse drankje ook in Nederland op de kaart te zetten. En met succes! De originele Bear Cider heeft al talloze prijzen gewonnen en is geliefd bij een groeiende schare fans.

Glutenvrij genieten met de unieke Bear Cider smaak

Een van de meest opvallende kenmerken van Bear Cider is dat het niet alleen verrukkelijk smaakt, maar ook nog eens glutenvrij is. Voor mensen met een glutenallergie biedt Bear Cider een perfect alternatief voor bier, zonder concessies te doen aan smaak of kwaliteit. Met zijn frisse en levendige smaakprofiel, doordrenkt met hints van verse appels, hooi, citrus en hars, is Bear Cider een drankje dat de zintuigen prikkelt en de dorst lest op warme zomerdagen.

Het beste uit de natuur

Wat Bear Cider echt bijzonder maakt, is de toewijding aan natuurlijke ingrediënten en ambachtelijke productieprocessen. De appels worden zorgvuldig geselecteerd en geperst, waarna het sap wordt vergist en gerijpt om de unieke smaak van Bear Cider te ontwikkelen. Door een uitgebalanceerde mix van zeven verschillende appelrassen te gebruiken, weten de brouwers van Bear Cider een perfecte harmonie van zoet, zuur en bitter te creëren, resulterend in een verfrissend drankje dat het beste uit de natuur naar voren brengt.

Het verfrissende alternatief

Als je op zoek bent naar een alternatief voor traditionele bieren en andere drankjes, durf dan het avontuur van Bear Cider aan te gaan. Laat je verrassen door zijn unieke smaak en geniet van een verfrissend drankje dat doordrenkt is met Nederlandse passie en vakmanschap. Bear Cider staat klaar om je smaakpapillen te verwennen en je dorst te lessen. 

 

Durf jij het aan om eens een Bear Cider open te trekken? Laat die IPA’s en Sour ales maar eens even in de koelkast staan. Het zal je verbazen hoe lekker fris zo’n Bear Cider is.