Engels bier

Ontdek ons ruime aanbod aan Engels bier van diverse brouwerijen en merken. Specifiek op zoek naar Engels bier uit een Engelse brouwerij? Bekijk dan onze bierpakketten pagina voor specifieke brouwerijpakketten

Engels bier bij Dare to Drink Different

Voor iconische bieren en brouwerijen moet je aan de overkant van het kanaal zijn. In Schotland zijn ze niet bang om het net even anders te doen. Hun bekende Heather Ale is gebrouwen met -jawel- heide in plaats van hop. Naast bierstijlen heeft Schotland ook bekende brouwerijen. BrewDog, de revolutionaire punkbrouwerij die honderdduizenden crowdfunders heeft en spraakmakende (en smaakmakende) bieren brouwt. En ook Engeland kent een meesterlijke klassieker, Thornbridge Brewery. Een jonge brouwerij uit 2005 die vele prijzen wint. Met een van de bekendste Engelse bierstijlen; de India Pale Ale. Ontdek de smaakvolle Engelse bieren bij Dare to Drink Different. Do you Dare?

De wereld van Engels bier

Mistige landen, kastelen en eeuwenoude tradities. Engeland is een land waar bier diep geworteld zit in zijn rijke erfgoed met veel geschiedenis. De wereld van Engels bier is enorm groot waarin ambacht en authenticiteit samenkomen om bieren te creëren die je smaakpapillen uitdagen en je meenemen op een reis. Waar je de kans krijgt om het Engels bier te ontdekken en ervan te genieten.

 

Engels bier is uniek door de toewijding en kwaliteit die erin wordt gestopt. Brouwers koesteren de oude recepten en brouwtechnieken. Hierin worden lokale ingrediënten en giststammen gebruikt die van generatie op generatie zijn doorgegeven. Dankzij deze geheime, ambachtelijke recepten geeft het extra karakter en smaak aan het Engels bier.

Engelse brouwerijpakketten

Dare to Drink Different biedt verschillende Engelse bieren van diverse Engelse brouwerijen aan. Daarom hebben wij een aantal brouwerijpakketten voor jou samengesteld om de bieren van de Engelse biercultuur te proeven. De Engelse brouwerijpakketten zijn samengesteld per brouwerij. Ontdek bijvoorbeeld ons goed gevulde Thornbridge pakket, BrewDog pakket en nog meer!