BrewDog

BrewDog bestel je eenvoudig en snel bij Dare to Drink Different. Bekijk het actuele aanbod van BrewDog haar bieren.

Het verhaal van BrewDog

BrewDog is een Schots biermerk dat bekend staat om zijn avontuurlijke en ongewone manier van bier brouwen. Het bedrijf is opgericht in 2007 door twee vrienden, James Watt en Martin Dickie. Deze twee vrienden hadden een passie voor bier en het idee om hun eigen brouwerij te starten.

 

Niet veel later begonnen ze met bier brouwen in een schuur in het noordoosten van Schotland. Het bier van de twee vrienden werd al snel populair bij bierfans over de hele wereld.

 

BrewDog heeft een reputatie opgebouwd als een van de meest innovatieve en vooruitstrevende brouwerijen ter wereld. Het bedrijf staat bekend om zijn afwijkende ingrediënten, zoals cacao en chili's.

 

Het bedrijf probeert ook verschillende brouwtechnieken uit. Ook hebben ze een sterke focus op duurzaamheid en milieu. Dit doen ze door bier te maken met lokale ingrediënten en groene energiebronnen te gebruiken.

 

BrewDog heeft veel fans over de hele wereld. Ze hebben geholpen om de moderne biercultuur te veranderen. Van het bescheiden begin in een schuur tot de huidige bekendheid als een wereldwijd bekend biermerk. Ze laten zien dat je met passie en creativiteit veel kunt bereiken.

BrewDog drinken en proosten

De missie van BrewDog

BrewDog wil anderen inspireren en enthousiast maken over speciaalbier, net zoals zij zelf zijn. Deze missie staat vandaag de dag nog steeds hoog in het vaandel bij BrewDog. Elk biertje van dit merk staat voor goede smaak en het najagen van dromen. Proost op lekker drinken!

Het begin van BrewDog

BrewDog is gestart in 2007 door twee vrienden Schotland. Martin Dicke en James Watt waren helemaal klaar met de alledaagse bieren die toen populair waren. Ze wilden iets anders, iets spannends, dus besloten ze hun eigen bier te gaan maken. Ondanks de grote investering die nodig was, lieten ze zich niet tegenhouden en begonnen ze met brouwen. De flesjes vullen ze met de hand om ze daarna vanuit de achterbak van een busje te verkopen op lokale markten.

Groot brouwproces

De aanpak van BrewDog is meteen een groot succes. Twee jaar na oprichting zijn ze al de grootste onafhankelijke brouwerij van Schotland. Via crowdfunding financieren ze een nieuwe brouwerij die ze zo’n 25 km ten noorden van Aberdeen bouwen. Het is nog altijd een van de meest technologisch geavanceerde en milieuvriendelijke brouwerijen ter wereld. In 2017 openen ze een tweede brouwerij in Columbus, Ohio en in 2019 een brouwerij in het Australische Brisbane. Allemaal via crowdfunding gefinancierd. BrewDog heeft geen klanten, BrewDog heeft fans!

Brewdog brouwerij: breek de regels

BrewDog brouwerij

Laten we het hebben over de BrewDog brouwerij die je uitdaagt om anders te drinken. Deze Schotse brouwerij is niet bang om de norm uit te dagen en is zelfs bereid om zijn tanden te laten zien aan de gevestigde orde van bierbrouwers. Ze hebben een uniek brouwproces dat begint met het selecteren van de beste ingrediënten. Maar dat is niet alles! Ze nemen de tijd om elk brouwsel te perfectioneren. Het resultaat? Een bier dat vol zit met smaak en karakter, net als de brouwerij zelf.

 

De aanpak van dit merk zou je 'Dare to Brew Different' kunnen noemen, want wat BrewDog echt anders maakt, is hun bereidheid om de regels te breken en nieuwe grenzen te verkennen. Of het nu gaat om het experimenteren ingrediënten zoals cacao en chili's, of om het bedenken van nieuwe brouwtechnieken, ze zijn altijd op zoek naar manieren om te innoveren en te inspireren.

 

Dus als je op zoek bent naar een brouwerij die anders denkt en durft te doen, dan is dit jouw brouwerij. Laat je niet afschrikken door de gevestigde orde. Dare to Drink Different met BrewDog!

Het brouwproces van BrewDog

Bij BrewDog begint het allemaal met de selectie van de beste ingrediënten - en we hebben het hier niet over water en hop (dat zou te simpel zijn)! BrewDog is niet tevreden met gemiddelde ingrediënten en zoekt altijd naar iets nieuws en opwindends om hun bieren naar een hoger niveau te tillen.

 

Maar hier komt het beste deel van het brouwproces: BrewDog voegt een flinke dosis liefde, passie en soms zelfs een vleugje rock-'n-roll toe om de smaken perfect in balans te brengen. Ja, je hoort het goed - rock-'n-roll! De brouwers bij BrewDog zweren bij het afspelen van harde muziek terwijl ze hun bier brouwen, en dat leidt tot geweldige resultaten. Nadat het bier zijn rock-'n-roll-behandeling heeft gekregen, is het tijd voor een nauwgezette verouderingsperiode om alle smaken te laten samensmelten. En dan komt het moment waarop je hebt gewacht - de proeverij! De brouwers van BrewDog zijn nooit tevreden met minder dan perfectie en zullen net zo lang doorgaan met experimenteren en aanpassen tot ze het perfecte brouwsel hebben bereikt.

 

Dus, als je op zoek bent naar een brouwerij die passie, creativiteit en rock-'n-roll combineert om een van de meest opwindende bieren ter wereld te creëren, dan moet je bij BrewDog zijn. Durf anders te drinken en laat je smaakpapillen rocken met BrewDog!