Thornbridge

Thornbridge bier bestel je eenvoudig en snel bij Dare to Drink Different. Bekijk het actuele aanbod van Thornbridge bier.

Over Thornbridge bier en de brouwerij

Thornbridge valt met haar bieren regelmatig in de prijzen. De bieren van Thornbridge hebben samen al meer dan 350 prijzen behaald. Dit laat het succes van de Engelse brouwerij zeker en vast doorschijnen. De verschillende bieren zijn internationaal zeer gewild en vaak maar in beperkte oplage beschikbaar. Dit maakt het nog bijzonderder om deze speciaalbieren eens te drinken en het vakmanschap te proeven.

 

Het verhaal van Thornbridge begint in 2005. In dit jaar verlaat de eerste lading bier de poorten van de in Thornbridge Hall gevestigde ’10-barrel brewery’.  Hierna zullen nog vele gedurfde bieren volgen. 

Thornbridge brouwerij

Prijzen

De brouwers hebben een onbedwingbare innovatiedrang en gebruiken bijzondere mouten en verschillende hopsoorten in hun bieren. Dare to Drink Different in het kwadraat dus. Dat wordt opgemerkt! Thornbridge Brewery wordt al snel na de start bedolven onder de prijzen (meer dan 350 medailles, bekers, kransen en ander edelmetaal) en de vraag explodeert.

Uitbreiding

Al na 4 jaar opent Thornbridge een tweede brouwerij en bottellijn in Bakewell: brouwerij Riverside. Dat betekent niet alleen een grotere capaciteit, maar ook extra mogelijkheden om nóg meer verschillende soorten bier te brouwen.  

Pronkstuk

De brouwerij biedt bieren die in geen enkele Engelse pub mogen ontbreken en dus ook niet bij Dare to Drink Different. Het pronkstuk van de brouwerij? Dat is de Thornbridge Bracia, een intens donker bier met een mokkakleurige schuimkraag. Een uniek bier dat maar 4 keer per jaar in beperkte oplage wordt gebrouwen. Wij weten meestal wel een partijtje op de kop te tikken. Hou onze website dus regelmatig in de gaten!

Thornbridge bierpakket

In dit pakket ontdek je de spannende en lekkere bieren van Engeland's meest verassende brouwerij. Natuurlijk ontbreekt de klassieske Jaipur niet, een heerlijke IPA. Voor de Peaky Blinders fan onder ons hebben we ook de Shelby, het officiële bier van deze serie.

 

Kies uit drie formaten en geniet van een smaakvolle selectie aan bieren. Verkrijgbaar in een 12, 18 en 24-pack.

 

Do you Dare?