Christoffel bierpakket

Christoffel bier

€45.95
Prijs inclusief statiegeld
(0 reviews) Schrijf een review
Beschikbaarheid:
Vóór 21.00 uur besteld, morgen in huis
Verzendkosten:
6,95 - Vanaf €60 gratis verzending

Christoffel bierpakket

In 1986 startte Leo Brand Brouwerij St. Christoffel. De telg uit de welbekende brouwersfamilie Brand begon dit avontuur in een hal achter zijn eigen huis te Roermond. Leo koos voor ondergistende en ongepasteuriseerde bieren, met een sterk eigen karakter. Zo is Leo lange tijd dé pionier op het gebied van speciaalbier in Nederland geweest. Inmiddels heeft hij St. Christoffel overgedragen aan een nieuwe generatie die het brouwen hebben uitbesteed aan de Proefbrouwerij te Lochristi, België. Do you dare? Dit bierpakket bevat: 

1. Christoffel Blond (Blond – 5.4%) – Een oerpilsener met een mooie hopbitterheid en een licht moutige smaak met aroma’s van gemaaid gras.
Durf jij dit aan? Lichtbitter, grassig en fris
2. Christoffel W-IPA (IPA – 6.5%) – het heerlijke romige karakter van een weizen met ook de verfrissende hopbitterheid en fruitaroma’s van een IPA.
Durf jij dit aan? Warm, chocola en koffie
3. Christoffel Bock (Bock – 7.8%) – Doordrinkbaar met een subtiele rode gloed. Tonen van koffie en pure chocola.
Durf jij dit aan? Subtiel, frisbitter en karamel
4. Christoffel Tripel (Tripel – 8.5%) – Een fruitige geur, stevig maar goed doordrinkbaar en een vullende verfrissing. Durf jij dit aan? Fruitig, moutig en fris

Let op: Bestel je naast dit samengestelde bierpakket nog meer samengestelde bierpakketten of losse speciaalbieren? Dan zullen we de bieren in meerdere dozen versturen. Als je bijvoorbeeld een bierpakket met 12 bieren besteld en vervolgens nog 6 losse bieren erbij besteld, zullen we dit in één doos met 12 stuks én één doos met 6 stuks versturen. Bestel je twee bierpakketten met 12 stuks? Dan zullen we dit in twee dozen van 12 stuks leveren. Het kan echter voorkomen dat je bestelling niet tegelijkertijd door Budbee of PostNL zal worden bezorgd. We raden daarom aan om je Track & Trace van je pakketten goed te volgen.

Thema:
Brouwerijpakketten
Aantal verschillende bieren:
4
Totaal aantal bieren in pakket:
12-, 18- of 24-pack
Christoffel bierpakket. met verschillende bieren van brouwerij Christoffel
Christoffel bierpakket
€45.95
Prijs inclusief statiegeld