Sluit
Sluit
Sluit

Energiedranken

Energiedranken bestel je bij Dare to Drink Different. Maak een keuze uit verschillende Monster energiedranken. 

  • Bestel alle Monster energiedranken per 2 trays.
  • In een exclusieve Monster Premium Pack.
  • Met gratis Monster Energy goodies
  • Je kunt alle energiedranken combineren.
  • Gratis bezorging bij 4 trays!

Bekijk de actievoorwaarden van 'Pimp your gaming room'.

Selecteer filter

Premium verpakking

We versturen Monster Energy bij Dare to Drink Different in een premium verpakking. Wat dat inhoud? Verrassing! De premium verpakking is niet alleen praktisch, maar draagt ook bij aan de merkbeleving. De verpakkingen van Monster Energy-producten zijn specifiek voor twee trays van 12. Ze zijn ontworpen om de inhoud vers te houden en de trays stevig te verzenden.

 

Energiedranken bij Dare to Drink Different

Ben je op zoek naar een snelle energieboost om de dag door te komen? Dan zijn energiedranken wellicht de oplossing waar je naar op zoek bent! Energierijke dranken zijn populaire bruisende drankjes die bekend staan om hun vermogen om alertheid en energie te geven.

 

Wat zijn Energiedranken 

Energiedranken zijn speciaal samengestelde dranken die een snelle bron van fysieke en mentale energie bieden. Ze bevatten doorgaans cafeïne, suikers, aminozuren, vitaminen en kruidenextracten om vermoeidheid te verminderen en alertheid te verbeteren.Deze dranken zijn voornamelijk populair bij studenten, sporters en drukke mensen omdat ze energie geven wanneer nodig. Ook kunnen energierijke dranken een nuttige aanvulling zijn op een actieve levensstijl.

 

De Kracht van Energiedranken

Energiedranken geven je energie voor werk, studie en lange nachten. Deze drankjes geven je extra energie wanneer je het echt nodig hebt. Met hun verfrissende smaken en verkwikkende werking zijn energiedranken de perfecte metgezel voor een actieve levensstijl.

 

Het Ontstaan 

Energierijke dranken zijn ontstaan in de jaren 80 in Azië en Europa. Ze werden gemaakt om vermoeidheid tegen te gaan en alertheid te verhogen. Deze drankjes met cafeïne en andere stoffen zijn populair bij mensen die snel energie nodig hebben. Met de tijd verspreidden ze zich over de hele wereld en groeiden uit tot een miljardenindustrie.

 

Energierijke opties bij Dare to Drink Different

Bij Dare to Drink Different kun je momenteel kiezen uit twee verschillende energiedranken. We hebben Monster Energy. Het is een populaire drank met veel smaken.

Daarnaast hebben we ook Wostok Mate. Dat is een verfrissend en natuurlijk alternatief. Deze dranken bieden beide unieke eigenschappen en smaken. Monster Energy staat bekend om zijn smaken en populariteit. Wostok Mate daarentegen is een natuurlijke en verfrissende keuze. We willen ons aanbod energierijke dranken in de toekomst uitbreiden. Dit zodat jij van nog meer energiedranken kunt genieten. Probeer onze energiedranken en blijf op de hoogte van onze nieuwe toevoegingen!

Actievoorwaarden Pimp your gaming room

Ⓒ 2023 Monster Energy Company.

Deelname staat open voor inwoners van Nederland die 18 jaar of ouder zijn. Het beheer en de administratie van de Promotie wordt gevoerd door: Monster Energy Europe Limited. Sluitingsdatum is 31.12.23.

Om deel te nemen: koop 1 blikje Monster Energy van een deelnemende winkel (bewaar de kassabon) en voer uw gegevens in, vermeldt de naam van de winkel waar u uw product van Monster Energy gekocht heeft en beantwoord het volgende in 30 woorden: "Wie is uw favoriete Call of Duty personage en waarom?" op de website van Monster Energy.

De 5 winnaars die het beste antwoord op de vraag geven, winnen ieder de volgende prijzen:
- 1 Monster Energy gamestoel;
- 1 Monster Energy gameheadset;
- 1 Monster Energy gametoetsenbord en -muis.

De exacte prijs, het merk, model en/of ontwerp worden geheel naar eigen goeddunken door Monster Energy bepaalld. Voor deelname, deelnemende locaties, alle informatie met betrekking tot de prijs en de algemene voorwaarden zie de website van Monster.

Back to top