Sluit
Sluit
Sluit

Frisdranken

Selecteer filter

Craft frisdranken bij Dare to Drink Different

Frisdranken zijn onlosmakelijk verbonden aan het drankenlandschap. Dat het drankenlandschap in dit millennium onherkenbaar is veranderd, dat is zeker. dit wordt ook wel genoemd als de bierrevolutie.

De bierrevolutie is de opkomst van kleine brouwerijen en nieuwe bierstijlen. Deze brouwerijen en bierstijlen zijn anders dan traditionele massaproductie. Ze bieden nieuwe smaken aan consumenten. Hierdoor zijn ook verschillende frisdranken tot stand gekomen.

 

Dare to Drink Different doet mee met deze revolutie en biedt een uniek assortiment frisdranken met merken zoals Fritz-Kola, Wostok en PinkyRose. Fritz-Kola is bekend om zijn natuurlijke ingrediënten en sterke cafeïne, wat zorgt voor een verfrissende smaak. Wostok heeft frisdranken met unieke smaken, zoals rabarber en tijm, voor een bijzondere smaakbeleving. PinkyRose focust op bloemige en fruitige smaken en biedt verfrissende drankjes met een zachte en verfijnde smaak.

Craft soda, limonades en siropen

Naast meer interesse in lekkere bieren is er ook toenemende belangstelling voor smaakvolle frisdrank. Craft soda’s, zeg maar.Ook hier is veel veranderd in het aanbod van dranken. Er zijn nu ook gezondere opties, zoals biologische frisdrank zonder suiker en met bijzondere smaken. Deze frisdranken zijn populair in cocktails. Er worden steeds meer recepten speciaal voor deze ambachtelijk gebrouwen drankjes gemaakt.

Cocktailrecepten

Een mix van jägermeister, sinaasappelsap en Wostok soda tilt de cocktail naar een hoger niveau. Deze cocktail wordt ook wel de Mad Professor genoemd. Fritz-kola maakt ook cocktails, zoals de Freibeuter, met rum en sinaasappellikeur. Pinky Rose heeft een eigen coktail genaamd Pinkyrose Elderflower Spritz. Dit is Pinkyrose gemixt met bruisend water en prosecco.

Frisdrankenrevolutie

Wij zien een vergelijking tussen bierrevolutie en opkomst van craft brewed soda’s. Smaak staat weer centraal, en het smaakexperiment wordt niet geschuwd. Consumenten zoals jij maken steeds bewustere keuzes in hun voeding en dranken. Duurzaamheid is nu noodzakelijk en dient niet meer alleen als marketingstrategie. Biologische frisdranken en suikervrije frisdranken met smaken met gember, komkommer, pruim-kardemom of dadel-granaatappel vinden gretig aftrek. 

 

 De bierrevolutie ontsprong in Amerika, de frisdrankrevolutie in Duitsland. Ondernemende jongens en meisjes die de gebaande paden wilden verlaten ontwikkelden in hun keuken verrassende frisdranken. Merken als fritz kola (cola zoals het ooit bedoeld was) en Wostok (ooit in Rusland bedacht als tegenhanger van Amerikaanse megamerken) groeiden als kool, en zijn nu ook in Nederland goed verkrijgbaar – en populair.

Back to top