Belgisch bier

Ontdek ons ruime aanbod aan Belgisch bier van diverse brouwerijen en merken. Specifiek op zoek naar Belgisch bier uit een Belgische brouwerij? Bekijk dan onze bierpakketten pagina voor specifieke brouwerijpakketten.  

Belgisch speciaalbier bij Dare to Drink Different

Durf om anders te drinken en ontdek de wereld van Belgisch speciaalbier. België is een bierland van eeuwenoude biertraditie en vakmanschap. Het draait in België om het dorbreken van de grenzen van smaak en het verkennen van de ultieme bierbeleving. 

 

Wie ooit Belgisch speciaalbier heeft gedronken, die weet het. Onze zuiderburen zijn de grootmeesters van de brouwkunst. Je vindt hier bieren die met vier vergistingsmethoden worden gemaakt. Van ondergistend tot spontane (of wilde) vergisting, van bovengistend tot gemengde gisting: de Belgen draaien er hun hand niet voor om. Van soepel drinkbaar pils tot Rubensiaanse degustatiebieren, van fris en funky smakende saisons of Vlaams roodbruine bieren tot fruitige witbieren en tripels. De Belgische biercultuur is zonder twijfel ’s werelds meest gevarieerde, en inspireert wereldwijd brouwers én biergenieters.

De werreld van Belgisch bier

In de wereld van Belgisch bier draait alles om het dorbreken van de grenzen van smaak en het ontdekken van bierbelevingen. Het is een wereld waarin brouwers de grenzen van mogelijkheden opzoeken en de complexiteit van bieren en smaken onthullen. Het is ook wel een reis van ontdekking waarin nieuwe bieren gebrouwen worden.

 

Belgisch speciaalbier is niet alleen voor de echte kenners of bierdrinkers. Het is voor iedereen die verlangt naar een bierervaring die verder gaat dan het alledaagse pils bier. Proeven en ontdekken en jezelf onderdompelen in de mooie wereld van Belgisch speciaalbier. Do you Dare? 

Belgische brouwerijpakketten

Dare to Drink Different biedt verschillende Belgische bieren van verschillende Belgische brouwerijen aan. Daarom hebben wij een aantal Belgische brouwerijpakketten voor jou samengesteld om de bieren van de Belgische biercultuur te proeven. De Belgische brouwerijpakketten zijn samengesteld per brouwerij. Ontdek onze goed gevulde PALM of Rodenbach pakketten, maar ook het brouwerijpakket van Omer Vander Ghinste en nog meer!