Sluit
Sluit
Sluit

BrewDog Brewery

BrewDog Brewery

 

BrewDog - Schotse Craftbier Brouwerij

BrewDog is in 2007 opgericht door twee Schotse vrienden. Martin Dickie en James Watt zijn de industrieel gebrouwen bieren die de markt op dat moment domineren helemaal beu. Lagers en ales… gaap! Tijd voor avontuur, tijd om hun eigen bier te gaan brouwen. Ze laten zich niet afschrikken door de investering die nodig is en beginnen met ‘hardcore brouwen’. De flesjes vullen ze met de hand om ze daarna vanuit de achterbak van een busje te verkopen op lokale markten. 

 

Groot brouwsucces

Hun aanpak zou je ‘Dare to Brew Different’ kunnen noemen. Het is meteen een groot succes. Twee jaar na oprichting zijn ze al de grootste onafhankelijke brouwerij van Schotland. Via crowdfunding financieren ze een nieuwe brouwerij die ze zo’n 25 km ten noorden van Aberdeen bouwen. Het is nog altijd een van de meest technologisch geavanceerde en milieuvriendelijke brouwerijen ter wereld. In 2017 openen ze een tweede brouwerij in Columbus, Ohio en in 2019 een brouwerij in het Australische Brisbane. Allemaal via crowdfunding gefinancierd. BrewDog heeft geen klanten, BrewDog heeft fans!

 

Missie

De missie van de oprichters is om andere mensen te inspireren en net zo gepassioneerd te laten raken van speciaalbier als zijzelf zijn. Deze missie staat vandaag de dag nog steeds hoog in het vaandel bij BrewDog.

 

Elk bier dat je drinkt van BrewDog is een statement: voor echte smaak en voor jongensdromen die uitkomen!  

 

Benieuwd naar het gehele BrewDog assortiment?

 

 

Populaire producten van BrewDog

Back to top