Zomerdeals

De zomer is het perfecte seizoen om te genieten van heerlijk eten, verfrissende dranken en geweldige aanbiedingen. Daarom bieden wij exclusieve zomerdeals aan die jouw zomer nog beter maken! Van BBQ bierpakketten tot unieke speciaalbieren, wij hebben het allemaal. Dit is de kans om jouw zomerse momenten nog specialer te maken.

PALM Ice bucket zomerdeal

Bij aanschaf van minimaal €39,95 aan PALM producten ontvang je een gratis PALM ice bucket cadeau

Bij aanschaf van minimaal €39,95 aan PALM producten ontvang je een gratis PALM ice bucket cadeau. Dat is pas een zomerdeal! Kies je voor een PALM bierpakket dan zijn ze te koop in 12, 18 of 24 stuks. De inhoud bestaat uit alle vijf de bieren van PALM in één bierpakket. Laat je uitdagen door de nieuwe smaken van een van de bekendste en oudste speciaalbiermerken.

 

12-pack: PALM Palmtree Caballito (3x), PALM Bonaparty (3x), PALM Weissass (2x), PALM Horsepower Blond (2x), PALM Palmtree TropicAle (2x)
18-pack: PALM Palmtree Caballito (4x), PALM Bonaparty (4x), PALM Weissass (4x), PALM Horsepower Blond (4x), PALM Palmtree TropicAle (2x)
24-pack: PALM Palmtree Caballito (5x), PALM Bonaparty (5x), PALM Weissass (5x), PALM Horsepower Blond (5x), PALM Palmtree TropicAle (4x)

Ontdek ons ruime aanbod aan Zomerse bieren van diverse brouwerijen en merken en verwen jezelf met een zomers biertje. Onze selectie omvat alles van fruitige weizens tot verfrissende lagers, perfect om te genieten tijdens de zonnige dagen. Weet je niet zo goed wat nu de juiste keuze is? Je bent niet de enige... Rick Kempen, onze gedpliomeerde biersommelier, heeft daarom een top 10 gemaakt van de lekkerste zomerbieren van 2024

Hou jij ook zo van pilsen? Dat snappen wij helemaal. Het is ook een perfecte dorstlesser tijdens de zomerse dagen. Leg deze bieren bij jou in de koelkast en geniet samen, of alleen.

Profiteer van onze exclusieve zomerdeals en ontdek nieuwe favorieten. We hebben speciale kortingen op een breed scala aan bieren, zodat je altijd het perfecte drankje hebt voor elke gelegenheid. Van lichte en fruitige bieren tot robuuste en kruidige smaken, ons assortiment biedt voor elk wat wils. Een fris biertje op een warme zomerdag maakt jouw BBQ compleet. 

 

De zomerdeals omvatten niet alleen kortingen op individuele bieren, maar ok op onze zorgvuldig samengestelde bierpakketten. Dit betekent dat je meer kunt besparen terwijl je geniet van de beste selectie die we te bieden hebben. Regelmatig vernieuwen we onze zomerdeals, zodat er altijd iets nieuws en spannends te ontdekken valt. Bezoek regelmatig onze aanbiedingen pagina om geen enkele aanbieding te missen. 

Wat een zomer hebben we dit jaar...! Zelfs met wisselvallig weer is het altijd barbecueweer. Perfect voor bier in ieder geval! Wist je dat je ook kon koken met bier? Of je nu kolen, briketten of een gasbrander gebruikt, bier is onmisbaar. Lees nu alles over BBQ en bier op Dare to Drink Different en probeer deze tips van onze biersommelier, Rick Kempen. 

Ontdek onze selectie van grote flessen speciaalbier, bierglazen, pilsners en verrassingspakketten. Zorg voor een zomer om van te genieten met elke slok van jouw favoriete brouwsels. Van krachtige IPA's tot verfijnde stouts en bierpakketten die voor een geslaagde zomer zorgen.