Sluit
Sluit
Sluit

Swinckels bier

Bestel Swinckels' Superior Pilsener, een luxe pilsener met een frisse en kruidige smaak. In deze voordeelverpakkingen zitten 12 of 24 flesjes Swinckels' Superior Pilsener.

Selecteer filter

Swinckels’ superior pilsener

Swinckels pilsener is een superior pilsener met een uniek karakter door de mix van Cascade hop en Polaris hop. Swinckels' is een hoppig en fris bier met een intense aroma en een kruidige, fruitige smaak. Het bier heeft een volle body met een verfijnde bitterheid. Swinckels' bier is een luxe pilsner, perfect voor speciale gelegenheden.

Specificaties Swinckels’ bier

  • Smaakprofiel: Soepel & Subtiel
  • Biercategorie: pils
  • Kleur: goudgeel en helder
  • Alcoholpercentage: 5.3%
  • Brouwerij: de Bavaria brouwerij
  • Land van herkomst: Nederland
  • Durf jij dit bier aan?: hoppig, fruitig en kruidig
  • Waanzinnig lekker bij: Aziatische gerechten, aperitiefhapjes met vis, sashimi, pekingeend
  • De grootste smaakexplosie op: 4 graden Celcius

Wat maakt Swinckels’ bier zo bijzonder?

Tijdens het brouwen van Swinckels’ bier worden alleen bijzondere ingrediënten gebruikt. Het zuivere mineraalwater is afkomstig uit eigen bron, de hop is afkomstig uit de Amerikaanse Yakimi-vallei, en de beste gerstemoutsoorten zijn met zorg geselecteerd. 

Swinckels’ 0.0%

De Bavaria brouwerij is de grondlegger van het geheel alcoholvrije bier en heeft door de jaren heen meerdere succesvolle alcoholvrije  bieren op de markt gebracht. Een daarvan is Swinckels’ 0.0%. De brouwerij heeft een speciaal brouwproces ontwikkeld waardoor de alcohol uit Swinckels’ pilsener gehaald kan worden. Hierdoor blijven de typische smaak- en geurcomponenten van het bier aanwezig in de 0.0% variant. Swinckel’s 0.0% heeft een verassend hoppige geur en een zacht moutige smaak. Swinckel’s superior pilsener, maar dan 0.0%.

Royal Swinckels' Family Brewers

Swinckels’ bier wordt gebrouwen door een van de oudste brouwerijen in Nederland; de Bavaria brouwerij in Lieshout. Deze brouwerij bestaat al sinds 1719 en is al in de handen van de Swickels familie sinds 1773. Swinckels’ superieur pilsener is ontwikkeld ter ere van de generatiewissel in 2007, toen het stokje is overgedragen aan de 7e generatie van de Swinkels familie. De brouwerij heeft zichzelf verzekerd van de allerbeste kwaliteit door in 1934 een eigen mouterij te openen. Sinds begin jaren ’90 beschikt de brouwerij ook over een eigen natuurlijke mineraalwaterbron. Zo is vrijwel de hele productieketen in eigen beheer.

Back to top