Stone

Stone bier bestel je eenvoudig en snel bij Dare to Drink Different. Bekijk het actuele aanbod van Stone bier.

Over Stone bier

Heb jij altijd al eens Amerikaans speciaalbier willen proeven? Dan ben je bij Stone bier aan het juiste adres. Als een van de grootste craft beer brouwerijen van Amerika is Stone een grote speler in de markt. Stone staat er dan ook om bekend de uitvinder van de West Coast IPA bierstijl te zijn. Stone bier heeft een duidelijk patroon: de hop in de bieren is duidelijk en op een unieke manier aanwezig.

Stone Brewing

Stone Brewing belichaamt de bierrevolutie als geen ander. In 1996 is de brouwerij op microbasis gestart met slechts twee medewerkers. Vandaag is het een van de grootste craft brouwerijen van Amerika. De brouwerij staat bekend om de compromisloze en unieke bieren. De twee grootste bier-websites BeerAdvocate en RateBeer hebben Stone Brewing uitgeroepen tot ‘World Class Brewery’. Daar blijft het niet bij, ze zijn ook tot ‘All time top brewery on Planet Earth’ uitgeroepen.

Stone fusten brouwerij

Proef het nu zelf

Dankzij Dare to Drink Different kun je deze Amerikaanse topbieren nu zelf proberen. Dat is alleen al episch omdat Stone Brewing wordt gezien als de uitvinder van de West Coast IPA. Een bier dat de rol van hop in bier opnieuw heeft gedefinieerd.

Stone Brewing Company - Unieke brouwerij

Stone Brewing is een unieke brouwerij met een mooi portfolio aan uiteenlopende bieren. Wij kozen voor een aantal specials en de befaamde bieren als: Stone Arrogant Bastard Ale, Tangerine Express, Go to IPA, IPA, Hazy IPA, Delicious IPA en Buenaveza Salt & Lime Lager. Stuk voor stuk geweldige bieren die voor de echte IPA liefhebber als muziek in de oren klinken.

Stone bierpakket

Hoever kun je gaan met hop? In dit pakket vind je het antwoord! In dit pakket zitten 12 verschillende bieren van de uitvinders van de West Coast IPA. Probeer een heerlijke hazy session IPA of een Arrogant Bastard. Dit pakket is nu een echte biertip! 

 

Dit pakket is verkrijgbaar in een formaat van 12, 18 of 24-bieren. Kies een formaat dat bij jou past. Perfect als cadeau, een proeverij of gewoon voor jezelf natuurlijk.