Amerikaans bier

Ontdek ons ruime aanbod aan Amerikaans bier van diverse brouwerijen en merken. Specifiek op zoek naar Amerikaans bier uit een Amerikaanse brouwerij? Bekijk dan onze bierpakketten pagina voor specifieke brouwerijpakketten.

Amerikaans speciaalbier bij Dare to Drink Different

Amerika is een land waar een revolutie plaatsvond met bier dat voorheen werd gedomineerd door lichte en smaakloze varianten. Deze revolutie heeft geleidt tot een opwindende, gedurfde en diverse biercultuur. Ontdek de wereld van Amerikaans speciaalbier! 

 

Bij Amerikaans speciaalbier draait alles om het uitdagen van de traditionele normen en het ontdekken van nieuwe smaken. Het is een wereld waarin brouwers de grenzen verleggen en zichzelf uitdagen. Onverwachte combinaties, verassingen en inspirerende bieren. Amerikaans speciaalbier is een avontuur voor je smaakpapillen. Verwacht dan ook geen alledaagse bieren. Veracht bieren met karakter, met durf en een scherp randje. 

 

Dare to Drink Different biedt een uitgebreide selectie van Amerikaans speciaalbier aan, waarmee je kunt genieten van enkele van de beste bieren die de Verenigde Staten te bieden heeft. De Amerikaanse biercultuur is de afgelopen jaren gegroeid en geëvolueerd, met veel innovatieve brouwers die nieuwe smaken en stijlen ontdekken. Durf anders te drinken en verken de wereld van Amerikaans speciaalbier.

De wereld van Amerikaans bier

“Do you know why American beer is like having sex in a canoe? It’s fucking close to water!” Monty Python stak de draak met Amerikaans bier, maar het land kwam met een comeback door nu misschien wel het spannendste bierland ter wereld te worden. Sinds de ‘90’s heeft Amerika gezorgd voor bijna negenduizend craft breweries en de ‘bierrevolutie’. De wedergeboorte van de traditionele bierrecepten werd ingezet. Van extreem gehopte IPA tot diep donkere Russian Imperial Stout: alle grenzen worden overschreden.

Amerikaanse Brouwerijpakketten

Dare to Drink Different biedt verschillende Amerikaanse bieren van verschillende Amerikaanse brouwerijen aan. Daarom hebben wij een aantal Amerikaanse brouwerijpakketten voor jou samengesteld om de bieren van de Amerikaanse biercultuur te proeven. De Amerikaanse brouwerijpakketten zijn samengesteld per Amerikaanse brouwerij. Ontdek de brouwerijpakketten van Flying Dog, Stone en Anchor.