Scheldebrouwerij

Scheldebrouwerij bier bestel je eenvoudig en snel bij Dare to Drink Different. Bekijk hier het actuele aanbod van diverse soorten Scheldebrouwerij bier.

Ambachtelijke bieren met een eigenzinnige smaak

Laat je verrassen door de karaktervolle en smaakvolle bieren van de Scheldebrouwerij. Ontdek écht vakmanschap, toewijding en hard werken van deze Belgische bierbrouwerij.

Erfgoed aan de Westerschelde

Sinds de oprichting in 1994 heeft Scheldebrouwerij een reputatie opgebouwd. Zij staan voor toewijding aan traditioneel vakmanschap en hoogwaardige ingrediënten. De brouwerij is genoemd naar de machtige rivier de Schelde. De rivier stroomt door de regio en weerspiegelt daarmee het karakter en de verbondenheid met de omgeving. Als Belgische brouwerij zijn zij gegrepen door de Belgische brouwkust. Maar ze zijn niet blind om zich te laten inspireren door buitenlandse bierstijlen en overzeese ingrediënten te gebruiken.

Vertrouwen op hop

De geur van een nieuwe partij hop, gist in werking, graan naar wort, alles passeert dit belangrijke instrument. Het aroma en de bitterheid van hop zijn delicaat, waar het vandaan komt en hoe het verwerkt wordt bepalen de potentie ervan. Scheldebrouwerij selecteert zorgvuldig hun leveranciers, maar uiteindelijk bepalen hun neus en smaakpapillen of het van Scheldekwaliteit is. 

Wikken en wegen

De juiste keuzes maken, daar draait het om bij Scheldebrouwerij. Wikken en wegen tot de perfecte balans tussen de smaken gevonden is. Bevlogen en met kennis van brouwen staan wij 100% achter onze bieren. Al bijna 30 jaar. De beloning voor vakmanschap, toewijding en hard werken. Ieder brouwsel opnieuw.

 

Hun experimentele bieren laten zien hoe ze traditionele stijlen combineren met moderne ingrediënten en smaken. Deze voortdurende zoektocht naar perfectie heeft geleid tot een aantal unieke en prijswinnende bieren. Deze worden zowel lokaal als internationaal worden gewaardeerd.

Bekroonde bieren van Scheldebrouwerij

Scheldebrouwerij is een toonaangevende naam in de bierwereld en wordt geprezen om haar vakmanschap en passie voor het brouwen van hoogwaardige bieren. Zeezuiper, bekroond met gouden medailles op bierwedstrijden, is een klassieke Belgische tripel die bierliefhebbers wereldwijd blijft bekoren met zijn verfijnde smaak en uitmuntend vakmanschap. Wit Heer, met diverse gouden en zilveren medailles op zijn naam, verrukt de zintuigen met subtiele citrus- en kruidenhints en een zijdezachte textuur. Oester Stout, geprezen om zijn complexiteit en diepgang, heeft diverse prijzen ontvangen en biedt een gedurfde mix van geroosterde mout, koffie, chocolade en een vleugje ziltigheid, een must-try voor liefhebbers van donkere bieren.

Het assortiment van Scheldebrouwerij

Van de frisse Hopruiter tot de volle en levendige Lamme Goedzak. Scheldebrouwerij biedt een breed scala aan bieren die de smaak van de zeelandse biercultuur vertegenwoordigen. De brouwmeesters van Scheldebrouwerij zijn gepassioneerd over het creëren van bieren die de zintuigen prikkelen en de smaakpapillen verrassen. Of je nu een doorgewinterde bierliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar iets nieuws om te proberen, bij Scheldebrouwerij vind je een diversiteit aan bieren die je smaakpapillen zullen verwennen en inspireren.

Beleef de ambacht van Scheldebrouwerij

Scheldebrouwerij is meer dan alleen een brouwerij; het is een beleving. Met regelmatige rondleidingen en proeverijen biedt de brouwerij een uniek inzicht in het brouwproces. Ze laten de passie zien die achter elk bier schuilgaat. Ervaar de bevlogenheid en toewijding die elke slok van een Scheldebrouwerij bier met zich meebrengt. Gedreven door een diepgewortelde liefde voor bierbrouwen en een streven naar perfectie.

 

Laat je verleiden door de smaken, beleef de ambacht en proef de passie van Scheldebrouwerij!