Sluit
Sluit
Sluit

Magners Irish Ciders

Magners Irish Cider

 

Magners Irish Cider

Het begint allemaal in het Ierse plaatsje Clonmel. Hier begint William Magner in 1935 als brouwmeester Irish Cider te maken. Om cider te maken zijn een heleboel appels nodig. De cidermakerij koopt er dus maar meteen de nabijgelegen appelboomgaard bij. Dat is lef hebben! 

 

17 verschillende appelrassen

Wat maakt die echte Magners zo lekker? Er zitten maar liefst 17 verschillende appelrassen in de cider! En de drank rijpt maar liefst twee jaar lang in eiken vaten. Geduld wordt beloond, want de smaak is geweldig. De Ierse cider is minder droog dan de Engelse varianten en daarom veel toegankelijker voor ons Nederlanders. 

 

Van appels naar peren

Het is niet bij appelcider gebleven. Magners Irish Cider ging appels met peren (en bessen) vergelijken en zag een overeenkomst: je kunt er cider van maken. Voor de variatie brouwt Magners nu ook Magners Pear en Magners Berrie. Geproduceerd volgens dezelfde kwaliteitsnormen als de appelcider: 100% glutenvrij en 100% natuurlijk. 

 

Benieuwd naar het gehele Magners Irish Cider assortiment?

 

Populaire producten van Magners Irish Cider

 

Back to top