Sluit
Sluit
Sluit

BRLO


BRLO

Als je eens iets anders wil proberen, dan is BRLO echt iets voor jou. De uitdaging begint al bij het bestellen, want hoe spreek je ‘BRLO’ in hemelsnaam uit? Goed nieuws: je kunt het niet fout doen. ‘BRLO’ is de oud-Slavische naam voor Berlijn. Er zijn wel duizenden manieren om ‘BRLO’ uit te spreken. Daarom hebben de brouwers besloten dat iedereen zelf de uitspraak mag bepalen. Voel je dus vrij. Dat doen de brouwers ook. 

 

Eigen brouwerij

BRLO is opgericht door studievrienden Katharina en Christian. Samen met brouwmeester Michael besluiten ze in 2014 hun eigen bier te gaan brouwen. De eerste jaren doen ze aan ‘gipsy brewing’. Ze hebben dan nog geen eigen apparatuur en trekken van brouwerij naar brouwerij om daar hun bier te maken. In oktober 2016 starten ze hun eigen brouwerij en dat doen ze op een lekker alternatieve manier. Vandaag staan in hartje Berlijn 38 geschakelde zeecontainers die samen de BRLO brouwerij vormen. Dare to brew different, zeggen wij dan.

 

Kernwaarden

BRLO eert haar Duitse afkomst door klassieke bierstijlen te maken, maar wel met een eigen twist. De bieren worden in kleine batches gebrouwen met lokale ingrediënten. Zo kan BRLO steeds nieuwe dingen proberen en toch hoge kwaliteit waarborgen. Elk bier krijgt voldoende tijd om te rijpen en zijn unieke aroma’s te kunnen ontwikkelen. Door het creatieve vakmanschap van BRLO ervaar je de spirit van Berlijn in de ambachtelijke craft bieren.

 

Duurzaam brouwen

De brouwers van BRLO zijn trouw aan het niet-filteren van de brouwsels. Hierdoor blijven de belangrijke smaak- en voedingsstoffen behouden. Daarnaast hecht BRLO veel waarde aan duurzaamheid. Dit begint met de selectie van grondstoffen en brouwpartners en loopt door tot de regionale gemeenschapsprojecten die ze financieel ondersteunen. 


Benieuwd naar het gehele BRLO assortiment?

 

Populaire producten van BRLO

Back to top