Oedipus

Oedipus bier bestel je eenvoudig en snel bij Dare to Drink Different. Bekijk hier het actuele aanbod van diverse soorten Oedipus bier.

Een geschiedenis van creativiteit

Geïnspireerd door vriendschap, nieuwsgierigheid en de liefde voor bier creëerden zij Oedipus. Gelegen in het bruisende hart van Amsterdam. 

Brouwerij Oedipus is geboren uit de creatieve geesten van vier vrienden in Amsterdam, met een gedeelde passie voor bier en kunst. Sinds de oprichting in 2012 heeft Oedipus een reputatie opgebouwd voor zijn gedurfde en vernieuwende benadering van bierbrouwen. De brouwerij staat bekend om zijn artistieke labels en kleurrijke verpakkingen, die een weerspiegeling zijn van de speelse en eigenzinnige geest van het merk.

De Taproom

Het bruisende hart van hun brouwerij, de Taproom. Hier proberen ze nieuwe dingen uit en ontdekken ze hemelse smaken en kleuren die ongehoord zijn. Omdat alles ter plekke vers wordt gebotteld, is het alleen maar eerlijk om er af en toe wat te delen. Brouwerij Oedipus is meer dan alleen een brouwerij en Taproom, het is een gemeenschap. Door evenementen te organiseren zoals brouwdagen, proeverijen en festivals, moedigt de brouwerij interactie aan tussen bierliefhebbers en creëert ze een sfeer van gezelligheid en uitwisseling.

Assortiment van Oedipus

Van de lichte IPA País Tropical tot de pittige tripel Thai Thai, biedt Brouwerij Oedipus een breed scala aan bieren waar je naar op zoek bent. Het assortiment van Oedipus bestaat uit 36 verschillende bieren, waarvan wij op Dare to Drink Different zes bieren verkopen. De ambachtelijke bieren zijn doordrenkt met vakmanschap en creativiteit, waarbij alleen de beste ingrediënten worden gebruikt om een unieke smaakervaring te garanderen. Voeg een vleugje creativiteit toe aan je drinkervaring en ontdek de kleurrijke wereld van Oedipus vandaag nog.

Publieksfavoriet: Mannenliefde

Mannenliefde is het allereerste brouwsel van Oedipus, geboren uit het idee dat bier voor iedereen is. Deze saison draagt zijn hart op de tong om openheid, kwetsbaarheid en diversiteit aan te moedigen. Ze voegden citroengras toe voor de frisheid, Szechuan peper om het een beetje bite te geven en Sorachi ace hop voor kruiden- en kokosaroma's. Mannenliefde is zowel op de Dutch Beer Challenge 2018 als op de World Beer Cup 2018 in de prijzen gevallen.

 

Laat je verleiden door de innovatieve en artistieke brouwsels van Oedipus.