Moritz

Moritz bier bestel je eenvoudig en snel bij Dare to Drink Different. Bekijk het actuele aanbod van Moritz bier.

Over Moritz bier

Bij Moritz geloven ze in het doorbreken van grenzen. Het biermerk ontstond in 1856 onder leiding van Louis Moritz, de brouwmeester van het biermerk. Moritz is tevens het oudste biermerk van Spanje. Ruim 300 mensen zijn werkzaam bij ‘Fábrica Moritz’, gelegen in het hart van Bercelona.

 

Het Moritz bier is een zeer verfrissende, licht goudkleurige pilsener, inclusief een witte, volle schuimkraag. Een uiterst doordrinkbaar bier door de zachte smaak met het zoete van de mout.

 

Dare to Drink Different houdt van eigenzinnige brouwers en dat is Moritz zeker. Zo is alle productinformatie op het etiket nog altijd uitsluitende in het Catalaans te lezen. Gelukkig hoeven wij alleen maar te proeven. En bestaat er Google Translate.

Moritz bierauto

Moritz Brewery Barcelona

De Sagrada Família is niet de enige trekpleister in Barcelona. Ook de familiebrouwerij Moritz ligt in het hart van Barcelona. In 1856 opgericht door Louis Moritz en daarmee het oudste biermerk van Spanje. Met 160 jaar historie wordt de familiebrouwerij tegenwoordig gerund door de zesde generatie. Inmiddels zijn er elke dag meer dan 300 mensen werkzaam in ‘Fábrica Moritz’. 

Moritz bier kopen bij Dare to Drink Different

Bij Dare To Drink Different hebben we vele unieke en internationale merken in ons assortiment. Moritz bier, afkomstig uit Barcelona is een van de specialere merken in deze lijst. Als Catalaanse bierbrouwer is de productinformatie op de etiketten van de bieren nog steeds in het Catalaans. Ook de smaak van Moritz bier is traditioneel. Een lekker door drinkbaar bier met een zachte en zoete smaak.

 

Benieuwd naar de bieren van Moritz? Probeer dan Moritz lager, een verfrissende licht goudkleurig pilsener met een mooie, volle schuimkraag.

 

Tip: Opzoek naar een wat zoeter en zwaarder bier? Probeer dan de Moritz Epidor.