Flying Dog

Flying Dog bier bestel je eenvoudig en snel bij Dare to Drink Different. Bekijk het actuele aanbod van Flying Dog bier.

Er staan geen producten vermeld onder dit merk.

Wat is Flying Dog?

Flying Dog is een Amerikaanse craft beer brouwerij opgericht 1990. Wat ooit begon als een brewpub in Aspen groeide al snel uit tot een echte brouwerij in Maryland. Inmiddels hebben de bieren van Flying Dog al meerdere prijzen binnen gesleept. In het speciaal de "Doggie Style Pale Ale" die de prijs won voor 'Best Pale ALe of America' tijdens het 'Great American Beer Festival'. Naast haar prijswinnende bieren staat de brouwerij bekend om de provocerende biernamen en artistieke etiketten.

Flying Dog bieren

Flying Dog Brewery

Flying Dog Brewery is in 1990 opgericht door George Stranahan. Hij kiest de bekende wintersportplaats Aspen in Colorado als locatie voor zijn brewpub (half café, half brouwerij). Na een jaar valt Flying Dog al in de prijzen. Op het Great American Beer Festival wordt ‘Doggie Style’ verkozen tot ‘Best Pale Ale of America’. Dit is de vliegende start waar iedere craft brouwer op hoopt! 

 

Flying Dog weet de aandacht te trekken met lekkere bieren, provocerende namen én gedurfde etiketten. Ze worden gemaakt door Ralph Steadman, kunstenaar en goede vriend van oprichter Stranahan. Ook culticoon Hunter S. Thompson behoort tot de inner circle. De schrijver van ‘Fear & Loathing in Las Vegas’ bedenkt de lijfspreuk van Flying Dog: ‘Good people drink good beer.’ Dit kunnen wij natuurlijk alleen maar beamen. 

 

Flying Dog brouwt het ene na het andere bijzondere bier. Veel daarvan zijn het hele jaar door verkrijgbaar, zoals Raging Bitch (Belgian IPA), Bloodline (Blood Orange Ale) en Double Dog (Double IPA). Daarnaast is er een ruim aanbod seizoenbieren en Limited Releases. Een uitgesproken brouwer met uitgesproken bieren. Durf jij het aan?