Dupont bier

Dupont bier bestel je eenvoudig en snel bij Dare to Drink Different. Bekijk het actuele aanbod van Dupont bier.

Over Dupont bier

Dupont bier wordt al sinds 1920 in België gebrouwen met veel aandacht voor detail. Dupont bier kent grote interesse en liefde vanuit binnen- en buitenland. Veel van haar bieren vallen dan ook in de prijzen.

 

De uitblinker in dat opzicht is de Saison Dupont. Het bier dat is uitgeroepen tot beste bier van de wereld moet je ooit geproefd hebben, toch?

Bieren van Brasserie Dupont

Dupont bieren worden gebrouwen in Brasserie Dupont. Dupont bieren worden dan ook vaak Brasserie Dupont bieren genoemd. Deze ambachtelijke brouwerij met een rijke historie sinds 1920 biedt een perfecte combinatie van traditie en innovatie. De ingrediënten zijn zorgvuldig gekozen en er worden authentieke brouwtechnieken gebruikt. 

 

Elk Dupont bier is een meesterwerk op zichzelf. Van verfrissende blone bieren tot diepe donkere bieren. Dupont moet je proberen voor iedereen die op zoek is naar nieuwe en overgetelijke bierervaringen. Proef de traditie, proef Dupont. 

Brasserie Dupont bierpakket

Acht lekkere bieren van de Belgische brouwerij die helemaal haar eigen weg volgt. Dit pakket bevat onder andere de Saison Dupont, een wereldwijde hit. Brasserie Dupont blijft daarnaast een heleboel andere bieren brouwen. Zoals hun eigen Monk’s Stout en natuurlijk Moinette Blonde, waarmee ze in eigen land favoriet zijn. Je vindt ze allemaal in dit pakket. Een echte aanrader!

 

Dit pakket is verkrijgbaar in varianten van 12, 18 of 24 stuks. Leuk als cadeau, voor jezelf of voor een proeverij met vrienden. Do you Dare? 

Ontdek het Saison Dupont bier

De Saison Dupont is echt Belgisch vakmanschap. Dit bier is voor het eerst gebrouwen in 1844 en belichaamt de perfecte balans tussen traditie en moderniteit. Saison Dupont is in 2015 uitgeroepen tot het beste bier van de wereld. Het heeft zich dan ook ontwikkeld tot een wereldwijd erkend bier. Ondanks de bekendheid heeft Saison Dupont door de jaren heen zijn status als klassiek Belgisch bier behouden. 

De smaak

Saison Dupont bier brengt verschillende smaken samen. DIt maakt dit bier een perfecte harmonie. Een verfrissend bier op warme dagen en een heerlijk bier bij hartige gerechten. Dit bier heeft een droge afdronk en een kenmerkende smaak in koolzuur waardoor het een goede keus is voor zowel echte bierliefhebbers als nieuwsgierige beginners.