Club-Mate

Club-Mate bestel je eenvoudig en snel bij Dare to Drink Different. Bekijk het actuele aanbod van Club-Mate.

Er staan geen producten vermeld onder dit merk.

Wat is Club-Mate?

Club-Mate is een drankje dat geïnspireerd is op maté, een populaire drank uit Zuid-Amerika. Mensen in Zuid-Amerika drinken maté.

 

Ze doen dit op terrassen, op straat en soms zelfs in de auto. Het is de nationale volksdrank vanwege de heerlijke smaak en de energieboost die het geeft. Dit drankje gebruikt de beste eigenschappen van maté. Het transformeert het naar een heerlijke verfrissende dorstlesser.

Hoe smaakt Club-Mate?

Het is lastig om de smaak van dit drankje precies te omschrijven. Het beste is om het zelf te proeven en te ervaren. Het is een unieke smaak die je niet meteen kunt vergelijken met andere drankjes.

 

Club-Mate heeft een licht bittere en kruidige smaak, die voor velen erg verfrissend is. Het is anders dan de traditionele frisdranken die vaak erg zoet zijn. Het is een smaakbeleving op zichzelf.

 

De smaak gaan we hier niet omschrijven, je moet het gewoon proeven! Goed om te weten: er zit veel minder suiker in dan in andere frisdranken. Probeer het maar eens en geniet van de energiekick!

Wat zit er in Club-Mate?

Het bevat een zorgvuldig samengestelde mix van ingrediënten. Yerba maté is het belangrijkste ingrediënt. Deze plant groeit in Zuid-Amerika. Het staat bekend om zijn stimulerende eigenschappen.

 

Daarnaast bevat het natuurlijke extracten en kruiden, zoals cafeïne, mateïne en suiker. Er zit veel minder suiker in Club-Mate dan in andere frisdranken. Dit is interessant. Het is gezonder. Het is een alternatief voor energieboost. Je hoeft geen overmatige suikerinname te hebben.

Het ontstaan van Club-Mate

De oorsprong van deze frisdrank gaat terug tot ongeveer een eeuw geleden. De Duitse brouwer Geola Getränke maakte destijds de voorloper van dit drankje, genaamd 'Sekt-Bronte'. Na de Tweede Wereldoorlog begon de brouwerij op grote schaal productie te draaien. Pas in de jaren '50 kreeg het drankje de naam Club-Mate.

Het brouwproces van Club-Mate

Het brouwproces van Club-Mate is een goed bewaard geheim. Het vereist vakmanschap en precisie om de unieke smaak en eigenschappen te bereiken.

 

De productie begint met oogsten. Daarna worden de bladeren gedroogd. Vervolgens worden ze gemalen tot een poeder. Dit poeder wordt vermengd met andere natuurlijke extracten en kruiden.

 

Onder deze kruiden bevinden zich geheime ingrediënten. Deze geheimen geven Club-Mate zijn kenmerkende smaak. Vervolgens wordt het mengsel gefermenteerd en gebotteld, klaar om van te genieten.

Club-Mate kopen bij Dare to Drink Different

Club-Mate is vandaag de dag uitgegroeid tot een cultmerk. Het is verkrijgbaar in meer dan 50 landen.

 

Bij Dare to Drink Different kun je genieten van de verfrissende smaak en energiekick van Club-Mate. Waag de sprong en probeer het zelf. Ontdek waarom dit drankje zo geliefd is bij mensen over de hele wereld!