Claro

Claro bestel je eenvoudig en snel bij Dare to Drink Different. Bekijk het actuele aanbod van Claro haar bieren. 

Wat is Claro?

Als je je oor te luisteren legt op een Mexicaans terras, is de kans groot dat je de volgende conversatie opvangt: “¿Una cerveza?” “Claro!” In goed Nederlands: “Biertje?” “Tuurlijk!”

 
Claro betekent letterlijk ‘helder’ in het Spaans. Maar ze gebruiken het ook als ‘Jazeker’, of ‘Ja, natuurlijk’. Een prima naam dus voor dit vrolijke, positieve en vooral heldere biertje in Mexicaanse stijl. 

De missie van Claro

Bij Claro hebben we een duidelijke missie: het bieden van een verfrissend en smaakvol bier dat perfect past bij gezellige momenten met vrienden. We streven ernaar om mensen een unieke ervaring te bieden, waarbij ze kunnen genieten van de verfrissende smaak van Claro en de levendige sfeer van Mexicaanse gezelligheid. 

Brouwerij van Claro

Claro wordt met zorg gebrouwen door de toegewijde ambachtslieden van de brouwerij. We gebruiken alleen de beste ingrediënten en combineren traditionele technieken met moderne innovaties om een bier van hoge kwaliteit te produceren dat de verwachtingen van onze klanten overtreft. 

De meest verfrissende Claro

Claro drink je bij voorkeur ijskoud en direct uit de fles. Wil je jouw zomerse biertje een extra tintje geven? Voeg dan gerust een schijfje limoen toe. Zo creëer je een verfrissende combinatie die perfect past bij de levendige smaak van Claro. Vergeet vooral niet om regelmatig te klinken en te proosten op het goede leven: “Cerveza? Claro!” 

Waarom kiezen voor Claro?

Claro is een bier dat zich onderscheidt door zijn unieke karakter. Het wordt gebrouwen met kristalhelder, bruisend water, wat zorgt voor een verfrissende ervaring bij elke slok. Met een lichte body van gerstemout en hop, en een bescheiden alcoholpercentage van 4,6%, is Claro een bier dat perfect is om te genieten tijdens warme zomeravonden of gezellige bijeenkomsten met vrienden.

 
Bij de eerste slokken proef je een verrassend zoetje, dat doet denken aan verse maïs. Deze kenmerkende smaak geeft Claro een authentieke Mexicaanse twist. Het is een bier dat perfect samengaat met een ontspannen sfeer op het terras, het strand of bij de barbecue. 

Claro bieren