Sluit
Sluit
Sluit

Maximus Brouwerij

Brouwerij Maximus

 

Maximus

Maximus Nederland heeft zich de afgelopen jaren echt ontwikkeld tot smaakbepalend bierland. Overal ontstaan kleine, nieuwe brouwerijen en sommige maken razendsnel naam, zoals Maximus Brouwerij. In 2011 opgericht in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn. Je grenzen verleggen kan dus ook gewoon in een nieuwbouwwijk in het midden van het land… Vandaag brouwen hier zo’n 25 medewerkers de lekkerste bieren. 

 

Ambachtelijk

Maximus brouwt ambachtelijke bieren met stoom in eigen koperen ketels. Ze volgen het liefst klassieke recepten waar ze dan een eigen draai aan geven. Daar is het nodige lef voor nodig, maar het resultaat zijn bieren die verrassen bij elke slok. Voorbeelden hiervan zijn: het bekroonde Pandora Blond, Dakhaas Witzen, Brutus Amber Lager, High Hops IPA, Little Fred Session Blond en diverse seizoenbieren en specials. 

 

De maatschappij centraal

De drijvende kracht van Maximus is mensen samenbrengen en verbinden: bierliefhebbers, bezoekers, personeel en de leerlingen van het eigen leerwerkbedrijf. Het gezellige proeflokaal van Maximus ligt naast een appelboomgaard en heeft een zonnig terras. Van hieruit is de brouwerij met haar koperen ketels te bewonderen en zie je de brouwers aan het werk.

 

Benieuwd naar het gehele Maximums assortiment?

 

 

Populaire producten van Maximus

Back to top