Maximus

Maximus bier bestel je eenvoudig en snel bij Dare to Drink Different. Bekijk het actuele aanbod van Maximus bier.

Over Maximus bier

Maximus is een Nederlandse brouwerij die in de afgelopen jaren een opvallende positie heeft verworven binnen de bloeiende biercultuur van Nederland. Te midden van een groeiend aantal kleine, nieuwe brouwerijen heeft Maximus Brouwerij zich razendsnel een reputatie opgebouwd sinds de oprichting in 2011, gevestigd in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn.

 

Wat begon als een avontuur in een nieuwbouwwijk in het hart van Nederland, is uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met 25 toegewijde medewerkers die samen de heerlijkste bieren brouwen.

Maximus bier kopen bij Dare to Drink Different

Voor degenen die willen genieten van het uitgebreide assortiment van Maximus Brouwerij, biedt Dare to Drink Different een uitgelezen kans. Of je nu op zoek bent naar vertrouwde favorieten of graag de nieuwste seizoensbrouwsels wilt ontdekken, het Maximus assortiment bij Dare to Drink Different biedt voor elk wat wils.

 

Kun je niet kiezen? Ontdek het Maximus bierpakket. Bestel je op een doordeweekse dag voor 21 uur? Geniet dan de volgende dag al van jouw Maximus bier.

Maximus bierpakket

Voor wie het lastig vindt om te kiezen tussen de vele opties van Maximus bier, bieden wij ook een speciaal samengesteld Maximus bierpakket aan. Dit pakket bevat een selectie van de beste bieren van deze ambachtelijke brouwerij, zorgvuldig samengesteld door onze kenners die weten wat echte bierliefhebbers waarderen.

 

Of het nu als cadeau is voor een enthousiasteling over bier of om jezelf te trakteren op een unieke smaakervaring, het Maximus bierpakket biedt een uitstekende manier om de veelzijdige smaken van Maximus te ontdekken.

Ambachtelijk vakmanschap

Het hart van Maximus Brouwerij klopt voor ambachtelijk vakmanschap. Hier worden met stoom in eigen koperen ketels bieren gebrouwen die zowel de traditie als vernieuwing omarmen. De voorkeur gaat uit naar klassieke recepten, waarbij ze niet schromen om hun eigen draai aan de bieren te geven. Dit vereist lef en creativiteit, maar het resultaat zijn bieren die bij elke slok blijven verrassen.

 

Enkele van hun bekende bieren zijn het bekroonde Pandora Blond, de verfrissende Dakhaas Witzen, de karaktervolle Brutus Amber Lager, de hoppige High Hops IPA, het toegankelijke Little Fred Session Blond en een scala aan seizoensgebonden brouwsels en bijzondere edities.

Maximus: De maatschappij centraal

Meer dan alleen een brouwerij, staat Maximus bier bekend om zijn focus op het verbinden en samenbrengen van mensen. Het gezellige proeflokaal van Maximus, gelegen naast een schilderachtige appelboomgaard en voorzien van een zonnig terras, fungeert als een centrale ontmoetingsplaats voor bierliefhebbers, bezoekers, personeel en zelfs leerlingen van het eigen leerwerkbedrijf. Hier kunnen gasten de brouwerij bewonderen, met haar prachtige koperen ketels, en de gepassioneerde brouwers aan het werk zien terwijl ze de meest smaakvolle brouwsels creëren.