Sluit
Sluit
Sluit

De Koningshoeven (La Trappe)

De koningshoeven (La Trappe)

 

Brouwerij de Koningshoeven

Een kleine groep trappistenmonniken vlucht eind 19e eeuw van Frankrijk naar Berkel-Enschot. Hier vinden ze een stuk heide met wat hoeven en een schaapskooi: de perfecte locatie om een klooster te stichten. De plek is een voormalig buitenverblijf van Koning Willem II. Nu weet jij meteen waar de naam van de brouwerij ‘de Koningshoeven’ vandaan komt. 

 

La Trappe bieren

Het eerste trappistenklooster van Nederland brouwt tot de dag van vandaag unieke bieren volgens originele, volstrekt geheime receptuur. Met aandacht, passie en traditioneel vakmanschap. De bieren worden op de markt gebracht onder de naam La Trappe en dat klinkt je vast bekender in de oren dan ‘de Koningshoeven’. De smaak van een echte La Trappe vergeet je namelijk nooit meer. 

 

Op authentiek wijze

De Koningshoeven is een van de weinige brouwerijen ter wereld die het logo ‘Authentic Trappist Product’ mogen gebruiken. Bier is pas trappistenbier als het wordt gebrouwen binnen de muren van een trappistenabdij, onder toezicht van monniken én er een gedeelte van de opbrengst naar goede doelen gaat. Deze achtergrond maakt de La Trappe bieren nog eens extra bijzonder.

 

Dare to Drink Different: drink eens een echte Nederlandse trappist. 

 

Benieuwd naar het gehele La Trappe assortiment?

 

 

Populaire producten van La Trappe

Back to top