Sale

Brouwerij de Molen - Special Deal (12-pack)

De Molen

€32.95
€24.95
Prijs inclusief statiegeld
Beschikbaarheid:
Zo lang de voorrraad strekt.
Verzendkosten:
Gratis
(2 beoordelingen) Schrijf een review
Beschikbaarheid:
Vóór 21.00 uur besteld, morgen in huis
Verzendkosten:
6,95 - Vanaf €60 gratis verzending
Toevoegen... Het artikel is toegevoegd

Vaderdagtip!

Brouwerij de Molen - Special Deal (12-pack)

Dit is je kans om 12 unieke smaakexplosies van Brouwerij de Molen te proeven.. De speciaal voor bierfestival Borefts gebrouwen Special Editions zijn éénmalig exclusief beschikbaar in onze webshop met deze deal. In de Adventsbox zitten 12 verschillende "Borefts" bieren van Brouwerij de Molen. Het is een verrassing welke bieren erin zitten en zeker het proberen waard! We kunnen je vast verklappen dat ze een mooie score op Untappd halen (Gemiddeld ruim boven 3,3). De box wordt geleverd in een speciaal ontworpen Adventskalender verpakking. Let us blow your mind..

Borefts 2023

Brouwerij de Molen heeft 22 en 23 september 2023 met succes het Borefts bierfestival georganiseerd. We hebben 7.000 bierliefhebbers uit 35 verschillende landen ontvangen, die hun smaak voor bier op de proef hebben gesteld. Met meer dan 25 verschillende speciaalbierbrouwerijen van over de gehele wereld, worden hier de smaakpapillen écht op de proef gesteld met zeer bijzondere en exclusieve brouwsels.

Kies tijdens het afrekenen je gewenste aflevermoment uit - inclusief gratis verzending!

Meer informatie over Brouwerij De Molen…
Brouwerij de Molen is een ambachtelijke bierbrouwerij sinds 2004. De brouwerij bevindt zich in een historische windmolen genaamd De Arkduif uit 1697. Brouwerij de Molen gebruikt voor de bieren veelal opvallende namen, bestaande uit twee woorden, gebaseerd op Nederlandse spreekwoorden en gezegden. Enkele voorbeelden hiervan zijn Hel & Verdoemenis, Heen & Weer, Hemel & Aarde en Vuur & Vlam. De brouwerij produceert een groot aantal verschillende bieren waarvan het grootste deel maar eenmaal per jaar of zelfs eenmalig wordt gebrouwen.

Dit product is tenminste houdbaar tot: 26-07-2024.

Let op: bierpakketten worden altijd in een volledige doos verzonden. Bestel je naast dit bierpakket nog meer samengestelde bierpakketten of losse speciaalbieren? Dan worden deze bierpakketten ook in een doos verzonden en de losse bieren in een aparte doos. Het kan hierbij voorkomen dat je bestelling niet tegelijkertijd bezorgd zal worden (via Budbee of PostNL). We raden je daarom aan om de Track & Trace van je pakketten goed te volgen.

Aantal verschillende bieren:
12
Totaal aantal bieren in pakket:
12
Inclusief glas:
Nee

2 beoordelingen Beoordelingen verbergen Beoordelingen weergeven

 • 5
  Bierpakket

  Geplaatst door Marcel op 20th Jun 2024

  Allemaal zeer bijzondere bieren.

 • 3
  Borefts 2023 Special Deal

  Geplaatst door Frank van der W op 18th Jun 2024

  Veel te veel zoete meuk biertjes in dit pack en uberhaupt brouwt de Molen steeds vaker en meer van dit soort lab-combinaties wat voor 1 keer leuk is maar de lol is er vanaf voor mij. Terug naar de bron, heren, er valt ook met andere smaken dan mierzoet te experimenteren.

Borefts speciaalbierpakket. Is een pakket met verschillende bier van brouwerij de Molen
Brouwerij de Molen - Special Deal (12-pack)
€32.95
€24.95
Prijs inclusief statiegeld