null
Sluit
Sluit
Sluit

Vaderdag 2024

Vaderdag valt dit jaar op zondag 18 juni. Wij helpen jou om hem van het meest originele biercadeau te laten genieten. Ontdek onze populaire bierpakketten en biercadeaus of verras hem met een van onze 75cl flesgeschenken.

 

Weet je niet wat te kiezen? Maak gebruik van onze handige cadeauzoeker en vind binnen 1 minuut het perfecte Vaderdag cadeau. Door het beantwoorden van slechts drie vragen kunnen we je helpen om de smaakvoorkeuren van jouw vader te typeren en een passend bierpakket aan te bevelen. Eenvoudig, snel en wij verzekeren jou dat dit het perfecte Vaderdag 2023 cadeau zal zijn!

Ontvang nu twee gratis Weihenstephaner Weizen bierglazen bij aankoop van zes Weihenstephaner flessen. Dat wordt samen genieten van heerlijke bieren. De bierglazen worden automatisch aan je bestelling toegevoegd zolang de voorraad strekt. 

Met deze Brave en Superior bierpakketten heb je een origineel Vaderdag cadeau gevonden. Deze pakketten bestaan uit een gevarieerde selectie bieren, hiermee zit je altijd goed! Het Bierpakket Brave bevat 11 populaire bieren en het Bierpakket Superior 11 bijzondere bieren. 

Wist je dat de vorm van een bierglas veel invloed heeft op de smaakbeleving van het bier en de manier waarop de aroma’s vrijkomen. Voor elk bier is een bijpassend glas, welke bierglazen ontbreken nog bij je vader in de glazenkast? Maak de smaakbeleving compleet!

  • Al onze bierpakketten worden ingepakt in toffe Dare to Drink Different verzendverpakkingen.
  • Op maandag t/m vrijdag vóór 21u besteld, is de volgende dag bezorgd.
  • Op de pakbon in de doos staan geen prijzen. Hij zal dus niet zien wat hij waard is...
  • Tip: Bestel op tijd in verband met drukte bij de koeriers tijdens vaderdag 2023.
  • Je kunt tijdens het afrekenen een ander afleveradres invullen. Tip: Voeg je eigen naam toe in de aanhef of verzin een leuk vaderdag 2023 tekstje!

Vaderdag is de perfecte gelegenheid om je vader te laten zien hoeveel je om hem geeft. Ben jij op zoek naar een leuk en lekker vaderdag biercadeau? Verras je vader met een uniek samengesteld vaderdag bierpakket of een unieke giftpack. Bier is de perfecte manier om te proosten op de speciale band tussen jou en je vader en om te genieten van elkaars gezelschap. Bier zorgt voor verbintenis en gezelligheid met elkaar. Precies datgene dat past bij vaderdag.

Back to top