Vaderdag 2024

Vaderdag valt dit jaar op zondag 16 juni. Wij helpen je om jouw vader van het meest originele biercadeau te laten genieten. Ontdek onze populaire bierpakketten en biercadeaus of verras hem met een van onze 75cl flessen speciaalbier.

Weet je niet wat te kiezen? Maak gebruik van onze handige cadeauzoeker en vind binnen 1 minuut het perfecte Vaderdag bierpakket. Beantwoord drie vragen over de smaakvoorkeuren van je vader en wij adviseren een geschikt bierpakket voor hem. Eenvoudig, snel en wij verzekeren jou dat dit het perfecte Vaderdag 2024 bierpakket zal zijn!

Om het je nog makkelijker te maken hebben wij een Top 10 met cadeaus voor mannen samengesteld. Benieuwd?

Met onze bierpakketten onder de €25, geef je hem niet alleen een bierpakket vol met speciaalbieren, maar ook een ervaring. Van verfrissende pilsners tot IPA's, elk pakket zit boordevol smaken waar hij van zal genieten. Maak zijn Vaderdag onvergetelijk en verras hem met een selectie van zijn favoriete bieren. Proost op de beste vader ter wereld!

 

Ontvang nu twee gratis Weihenstephaner Weizen bierglazen bij aankoop van zes Weihenstephaner flessen of het Weihenstephan bierpakket. Dat wordt samen genieten van heerlijke bieren. De bierglazen worden automatisch aan je bestelling toegevoegd. Actie geldt tot en met 30 juni 2024.

Ontdek onze selectie van grote flessen speciaalbier, biergeschenken, complete bierpakketten inclusief glaswerk en bierglazen. Geef je vader een ervaring om van te genieten met elke slok van zijn favoriete brouwsels. Van krachtige IPA's tot verfijnde stouts, pakketten dat zijn smaakpapillen verwennen en zijn hart verwarmt. 

 

Vaderdag is de perfecte gelegenheid om je vader te laten zien hoeveel je om hem geeft. Ben jij op zoek naar een leuk en lekker Vaderdag bierpakket? Verras je vader met een uniek samengesteld Vaderdag bierpakket of een unieke giftpack.

 

Bier is goed om te proosten. Het is perfect om de speciale band met je vader te vieren. Samen genieten van elkaars gezelschap is ook fijn. Bier zorgt voor verbintenis en gezelligheid met elkaar. Precies datgene dat past bij Vaderdag. Geniet samen met jouw vader van een lekker Vaderdag biertje om deze dag te vieren!

  • Al onze bierpakketten worden ingepakt in toffe Dare to Drink Different verzendverpakkingen.
  • Op maandag t/m vrijdag vóór 21u besteld, is de volgende dag bezorgd.
  • Op de pakbon in de doos staan geen prijzen. Hij zal dus niet zien wat hij waard is...
  • Tip: Bestel op tijd in verband met drukte bij de koeriers tijdens Vaderdag 2024.
  • Je kunt tijdens het afrekenen een ander afleveradres invullen. Tip: Voeg je eigen naam toe in de aanhef of verzin een leuk Vaderdag 2024 tekstje!