STËLZ

STËLZ bestel je eenvoudig en snel bij Dare to Drink Different. Bekijk het actuele aanbod van STËLZ.

Wat is STËLZ nu precies?

STËLZ is een vervanger voor bier of wijn en is reuze bekend onder de jongere generatie. STËLZ is bruiswater waarbij ongezoet fruitaroma en 4,5% alcohol is toegevoegd. Dit resulteert in een verfrissend drankje met een unieke smaak. Ook is het glutenvrij en vegan en zitten er in een blikje van 25cl slechts 63 calorieën. Perfect voor op een feestje!

Over STËLZ

STËLZ is een Nederlands Hard Seltzer merk, opgericht in 2020. Als jonge start-up lanceerde STËLZ als eerste de Hard Seltzer in Europa. Hoezo Dare to Drink Different?! Vanaf dat moment is het hard gegaan en is STËLZ inmiddels een belangrijke naam in de Hard Seltzer markt.

 

Maar wat is Hard Seltzer nou eigenlijk? Simpel gezegd: bruiswater + alcohol + ongezoet aroma. ""Less"" blijkt toch vaak ""more"".

STËLZ blik met een rietje

Opkomst Hard Seltzer

De oprichters hebben de opkomst van Hard Seltzer in Amerika van dichtbij meegemaakt. Hun missie is: Hard Seltzer aan Europa geven, maar dan beter. Dat doen ze onder het motto ‘less is more’. Bruiswater, alcohol en ongezoet aroma, meer is er niet nodig.

 

De Hard Seltzers van STËLZ bevatten geen suiker, geen koolhydraten, geen gluten en slechts 63 calorieën per 25cl blikje. STËLZ houdt ook de verpakking en communicatie puur, helder en simpel met een kleine kick en humor. 

Alternatief voor bier / wijn

STËLZ drinken met vrienden

Bij Dare to Drink Different vinden we STËLZ het perfecte alternatief voor zwaardere of zoetere producten zoals wijn, bier of cocktails. Het is niet alleen verfrissend, maar ook het meest caloriearm van alle alcoholhoudende dranken.

 

Ben je op zoek naar iets fris, sprankelends en puur natuur? Ga dan voor de STËLZ Lime. Ben je toch meer op zoek naar een tropischer smaakje? Probeer dan de STËLZ Mango

Voedingswaarden

Per 100ml zitten er slechts 25 calorieën in, waarvan 0 gram vet, 0 gram zout, 0 gram suiker, 0 gram koolhydraten en 0 gram eiwitten. Daarnaast zitten er geen kunstmatige zoetstoffen en allergenen zoals melk, noten, granen of eieren in. Wat het drankje glutenvrij en vegan maakt.