Kompaan

Kompaan bier bestel je eenvoudig en snel bij Dare to Drink Different. Bekijk hier het actuele aanbod van diverse soorten Kompaan bier.

Innovatieve bieren met een eigenzinnig karakter

Ontdek de smaakvolle en rauwe passie van Kompaan in hun de collectie bieren. Laat je verrassen door hun unieke brouwsels en meeslepen in de vriendschap van Kompaan.

Bieren ontstaan uit vriendschap

Ontstaan uit vriendschap en een gedeelde liefde voor bier, vond de oorsprong van Brouwerij Kompaan plaats in het hart van Den Haag. In het jaar 2012 bundelden twee vrienden hun krachten en passie om een brouwerij te creëren die verder ging dan alleen het brouwen van bier. Ze wilden een gemeenschap van gelijkgestemde zielen verenigen onder het genot van ambachtelijke brouwsels. Kompaan is meer dan alleen een brouwerij; het is een symbool van vriendschap en samenwerking. De naam "Kompaan" betekent een loyale metgezel en bondgenoot, wat de sterke band tussen de oprichters en hun gemeenschap van bierliefhebbers symboliseert. Met elke slok van hun bieren delen ze niet alleen smaken, maar ook een spirit van samenhorigheid en avontuur.

Gedurfde en vernieuwende bieren

Kompaan, geboren uit nederigheid maar doordrenkt met een rauwe passie en een handvol gedurfde recepten. Ze dagen de traditionele biergrenzen uit met hun gedurfde brouwtechnieken, zoals het gebruik van speciale gisten en langere of complexere vergistingsprocessen. De brouwers bij Kompaan zijn niet bang om eens iets anders te proberen als het gaat om ingrediënten en vernieuwende smaakcombinaties. Ze experimenteren met exotische kruiden en houtsnippers van gebruikte vaten. De bieren van Kompaan toont hun creativiteit en durf. Ze zijn voortdurend op zoek naar nieuwe smaakcombinaties en brouwtechnieken om hun assortiment te vernieuwen en te verbeteren. Waarbij innovatie hoog in het vaandel staat.

Prijswinnende bieren van Kompaan

De zoektocht naar perfectie heeft geleid tot een aantal prijswinnende bieren die de grenzen van de traditionele bierstijlen verleggen. Kompaan heeft verschillende onderscheidingen ontvangen voor haar bieren, wat getuigt van de erkenning en waardering van de biergemeenschap voor hun unieke creaties. In 2017 heeft Kompaan met zijn bier de titel ‘Beste Nederlands bier’ gewonnen bij de Dutch Beer Challenge. 2018 was een jaar van internationaal succes. Met certificaten van uitmutendheid en medailles op prestigieuze wedstrijden zoals de Brussels Beer Challenge en de Barcelona Beer Challenge. En in 2019 werd een van hun bieren uitgeroepen tot ‘s werelds beste Double IPA.

Het assortiment van Kompaan

Van hun karakteristieke Hopped blond "Bondgenoot" tot de New Engeland IPA "Levensgenieter". Kompaan biedt een breed scala aan bieren die de diversiteit van de Nederlandse biercultuur vertegenwoordigen. Elk brouwsel is doordrenkt met vakmanschap en passie. Waarbij alleen de beste ingrediënten worden gebruikt om een onderscheidende smaakervaring te garanderen.

Proef de eigenzinnigheid van Kompaan

Wij moedigen je aan om je smaakpapillen te prikkelen met de eigenzinnige ambachtelijke bieren van Kompaan. Laat je uitdagen om nieuwe smaken te ontdekken en stap uit je comfortzone terwijl je jezelf onderdompelt in de smaakvolle en rauwe passie van Kompaan. Elke slok van hun bieren weerspiegelt gedurfde smaakcombinaties en vernieuwende brouwtechnieken, die samen een uniek verhaal vertellen.

 

Proef de bekroonde bieren en laat je verrassen door de smaken die bekroond zijn met lof en erkenning!