Downloads

Wil je het Dare to Drink wisselprogramma op je bierkaart vermelden? Wij maken het je graag gemakkelijk. Hieronder vind je downloads van het logo, de infokaarten van de bieren, de packshots en een sfeerbeeld alsook een korte en lange tekstuele omschrijving.

 

Downloads:

Klik op een van onderstaande buttons om de download te starten.

 

 

Download productafbeeldingen:


 

Tekst kort:

"Do you dare? Ga op avontuur langs onbekende smaken en stijlen. Vraag ons waar wij je mee kunnen verrassen!"

 

Tekst middel:

"Houd jij van uitdagingen en sta jij altijd open voor iets nieuws? Dan is Dare to Drink Different iets voor jou. Ga op avontuur langs onbekende smaken en stijlen. Dieper, frisser of rijker dan je gewend bent. Heb het lef, hef eens een ander glas. Do you dare? Vraag ons waar wij je mee kunnen verrassen!"

 

Tekst lang:

“Houd jij van uitdagingen en sta jij altijd open voor iets nieuws? Dan is Dare to Drink Different iets voor jou. Ga op avontuur langs onbekende smaken en stijlen. Dieper, frisser of rijker dan je gewend bent. Heb het lef, hef eens een ander glas. 

 

Verrassende smaken in verschillende stijlen. Een verbazingwekkende selectie aan (alcoholvrije)bieren en craft sodas. Met nog meer smaaksensaties en nog meer trends om te ontdekken. Precies waar ‘Dare to Drink Different’ voor staat. Van kleine tot grote brouwerijen, we hebben alles in huis om kwaliteit te garanderen.  

Nu kun je zelf op ontdekkingsreis gaan. Een route naar alle verrassende smaaksensaties door het frequent wisselend aanbod aan bieren en craft sodas. Speciaal geselecteerd door een eigen team vol gedreven biersommeliers. 

 

Er is zoveel meer te beleven in je glas. Do you dare?  Vraag ons waar wij je mee kunnen verrassen!"

 

Tekst extra lang:

"Do you dare?
Houd jij van uitdagingen en sta jij altijd open voor iets nieuws? Dan is Dare to Drink Different iets voor jou. Ga op avontuur langs onbekende smaken en stijlen. Dieper, frisser of rijker dan je gewend bent. Heb het lef, hef eens een ander glas.

 

Wereldwijd gebeuren er heel wat spannende dingen op het gebied van bier. Overal experimenteren brouwers met ingrediënten en brouwprocessen. Het is één grote ontdekkingsreis. De uitkomst is vaak verrassend en soms ronduit sensationeel. Dat moet je gewoon proeven en wij maken het je gemakkelijk.

 

Dare to Drink Different brengt allerlei verschillende smaken en stijlen samen. Soms in beperkte oplage of special edition. Een extra reden om te genieten van de ontdekkingen die je doet. Dat geldt ook voor diverse alcoholvrije opties zoals craft sodas. Hier bruist het al net zo van de nieuwe ideeën en opties.

 

Durf jij het aan om je grenzen te verleggen? Dare to Drink Different heeft honderden speciale bieren en ‘sober’ dranken voor je. Verdwalen doe je nooit, want wij helpen je kiezen. We inspireren je continu met iets nieuws en vertellen de verhalen áchter een bier (of andere craft beverage), stijl of brouwerij. Zo maken we de weg vrij naar steeds weer een andere smaakbeleving.

 

Er is zoveel meer te beleven in je glas. Do you dare? Vraag ons waar wij je mee kunnen verrassen!"