Bestellen

Klik op jouw leverancier om te bestellen

Onderstaande partners zijn aangesloten op het Dare to Drink Different programma. Dit houdt in dat zij de thema's overnemen en de bieren en craft sodas binnen deze thema's aan klanten aanbieden. Door op het logo te klikken open je de Dare to Drink Different landingspagina van de partner met meer informatie. Bestellen gaat op de manier zoals je bij jouw leverancier gewend bent. Heb je vragen, neem dan contact op met jouw accountmanager van de desbetreffende drankenhandel.

 

Heb jij jezelf nog niet aangemeld? Doe dat dan eerst even! Super simpel via het aanmeldformulier.

 

 

Staat jouw drankenleverancier niet tussen de mogelijkheden op het aanmeldformulier?

Meld je dan alsnog aan via het aanmeldformulier en selecteer "anders" bij het veld “drankenleverancier”. Vul vervolgens de naam van jouw huidige drankenleverancier in. Wij nemen dan contact op met jouw leverancier om te zorgen dat ook jij Dare to Drink Different kunt opnemen in jouw zaak.

 

Meld je alsnog aan voor het Dare to Drink Different wisselprogramma, mocht je dat nog niet gedaan hebben.. Wij nemen namelijk contact op met jouw drankenleverancier om te zorgen dat het Dare to Drink Different programma ook voor jouw zaak beschikbaar komt. Zodra jouw drankenleverancier is aangesloten, nemen wij contact met je op. 

 

Heb je nog vragen? Neem contact op met jouw accountmanager van de desbetreffende drankenleverancier of stuur ons een berichtje.