Delirium

Delirium bier bestel je eenvoudig en snel bij Dare to Drink Different. Bekijk hier het actuele aanbod van diverse soorten Delirium bier.

Aandacht voor geschiedenis en brouwerstraditie

In de bieren van Delirium komen kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap samen met aandacht voor geschiedenis en brouwerstraditie. In de uitgebreide selectie van ambachtelijke bieren staat Brouwerij Huyghe hoog aangeschreven. Dat is niet zonder reden, laat je meenemen op een reis door de wereld van Delirium. 

Een gesmaakte familietraditie

Brouwerij Huyghe heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1903. Toen familie Huyghe de brouwerij in het Belgische dorpje Melle oprichtte. Sindsdien heeft deze brouwerij een reputatie opgebouwd als een bastion van vakmanschap en innovatie. Het iconische roze olifant logo siert niet alleen de flessen, maar staat ook symbool. Het is symbolisch voor de unieke en eigenzinnige benadering van bierbrouwen die Delirium kenmerkt.

Groene ambitie

De bieren van Delirium zijn een geschenk van de natuur voor de mens. Delirium vindt het hun plicht om dankbaar te zijn en om duurzaam te denken én te handelen. Om te ondernemen met de grootste zorg voor mens en milieu. Door groen te handelen bouwen ze aan een roze toekomst voor brouwerij Huyghe. Sinds 2012 is er voor meer dan 35 miljoen euro geïnvesteerd in onder meer een nieuwe brouwzaal, nieuwe stoomketel, waterzuivering en bottelarij. Dankzij al die investeringen en ondanks een continue volumestijging kon de brouwerij haar (grondstoffen)verbruik substantieel terugdringen. 

Indrukwekkende bieren van Delirium

Delirium is wereldwijd bekend om zijn karakteristieke roze olifant en de reeks indrukwekkende bieren die elke fijnproever bekoren. Prijswinnende bieren zoals Delirium Tremens, Delirium Nocturnum, Delirium Red en Delirium Argentum. Deze iconische bieren hebben talloze onderscheidingen ontvangen op prestigieuze biercompetities over de hele wereld. Waardoor ze niet alleen geliefd zijn bij bierliefhebbers, maar ook gewaardeerd worden door kenners. Met hun unieke smaakprofielen en vakmanschap tonen deze bieren de toewijding van Delirium aan het brouwen van hoogwaardige bieren die de tand des tijds doorstaan.

Het perfecte bier voor elke gelegenheid

De bieren van Delirium zijn een viering van diverse smaken en stijlen, met voor elk wat wils. Van de klassieke Delirium Tremens tot de verleidelijke Nocturnum en de fruitige Red. Het is moeilijk om niet te verdwalen in de overvloed aan smaakbeleving die deze brouwerij te bieden heeft. Elke slok onthult nieuwe nuances en complexiteiten, waardoor je keer op keer wordt verrast.

 

Of je nu een intieme bijeenkomst hebt met vrienden of een feestelijke viering plant. De bieren van Brouwerij Delirium zijn de perfecte partner voor elke gelegenheid. Probeer de bieren als aperitief, bij een gastronomische maaltijd of gewoon om te genieten van een moment van ontspanning na een lange dag.