De Molen

De Molen bier bestel je eenvoudig en snel bij Dare to Drink Different. Bekijk het actuele aanbod van De Molen bier en kom meer te weten over Brouwerij de Molen.

Over de Molen bier

De Molen is een Nederlandse bierbrouwerij opgericht in 2004 en daarmee een van de pioniers van de Europese bierrevolutie. Brouwerij de Molen is dan ook altijd ver vooruit haar tijd geweest met het experimenteren met verschillende soorten smaken en ingrediënten. Naast het brouwen van originele en vooruitstrevende bieren staat ook kwaliteit vooraan bij de Molen bieren.

Brouwerij de Molen

Brouwerij de Molen is in 2004 opgericht in Bodegraven. Een klein dorpje in Zuid-Holland waar ze zijn gevestigd in een windmolen. Oprichter Menno Olivier is ‘de man met een plan’. Hij experimenteerde al met extreme hoeveelheden hop en diepe smaken van koffie en chocolade lang voordat het hip werd.

 

Brouwerij de Molen is ook bekend vanwege het Borefts Bier Festival. Het bierfeest trekt elk jaar bierliefhebbers uit de hele wereld naar Bodegraven (of all places). Brouwerij de Molen staat vooral bekend om de unieke en soms krankzinnige smaakcombinaties. Het is een craftbeerbrouwerij met een brede en zeer gevarieerde collectie aan speciaalbieren, En 'speciaal' mag je ze zeker noemen.

Brouwerij de Molen

Kwaliteitsbieren

Opvallende namen als ‘Hel & Verdoemenis’ en ‘Bommen & Granaten’ trekken de aandacht, maar het zijn de unieke smaken waar liefhebbers steeds voor terugkomen. De brouwerij maakt alleen maar originele en vooruitstrevende bieren die altijd voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. 

In de top 100 beste brouwerijen

Door de onorthodoxe recepten en brouwprocessen hebben de bieren van De Molen een unieke bitterheid, smaak en aroma. Brouwerij de MOlen is hierdoor een vaste waarde geworden in de Top 100 beste brouwerijen ter wereld. Dit is een lijst met maar liefst 34.000 geregistreerde brouwerijen. In 2017 bereikte de brouwerij een indrukwekkende zesde plaats. Ook in Nederland staat de brouwerij erg hoog aangeschreven. Zo werd in begin 2021 De Molen voor de 13e keer verkozen tot de beste brouwerij van Nederland door de 500.000 leden van het internationale bierproeversplatform RateBeer.com. 

Uitdagende en innovatieve bieren

De Molen bier zijn bieren bestaande uit combinaties die je nog nooit eerder hebt geproefd. Bizarre smaken en dingen die je niet voor mogelijk hield dat ze gecombineerd konden worden. Treed buiten je comfortzone en prikkel je smaak met verassende creaties, zoals een stroopwafel barley wine of een apfelstrudel quadrupel. De bieren onderscheiden zich door de kennis, volwassenheid en karakter. 

 

Bij Brouwerij de Molen willen ze niet alleen bier brouwen, maar een gemeenschap van avontuurlijke bierliefhebbers creëren waarbij de gebaande paden worden verlaten en op zoek gaan naar iets nieuws, iets onverwachts. Durf jij het aan om anders te drinken? Ga jij deelnemen aan de gemeenschap die op zoek gaat naar nieuwe, bizarre en misschien wel de meest onverwachte smaken? 

Brouwerij de Molen pakket

Ontdek ons eigen exclusieve De Molen bierpakket. Exclusief is die zeker met al die bijzondere speciaalbieren. Bij Dare to Drink Different hebben we speciaal voor jou een selectie samengesteld van 12, 18 of 24 unieke bieren uit de hoofdcollectie van Brouwerij de Molen. Ook zijn er enkele bijzondere specials toegevoegd. 

 

Perfect voor een bierproeverij met vrienden of familie, als cadeau voor een echte experimenterende bierliefhebber of gewoon voor jezelf natuurlijk. Durf jij het aan?