Sluit
Sluit
Sluit

Hi-Five


 

Hi-Five Ice Tea 

Je moet het maar durven: een beproefd drankje als ice tea helemaal opnieuw uitvinden. Bij YAYA Kombucha zijn ze de uitdaging aangegaan. Het resultaat is de enige craft ice tea van Nederlandse bodem. Volledig handgemaakt in Amsterdam, met natuurlijke ingrediënten zoals losse theebladeren, verse sappen en botanicals. Super lekker als je eens echt zin in iets anders hebt. 

 

Hi-Five Ice Tea is 100% biologisch, zonder smaakstoffen of andere kunstmatige toevoegingen. Je kunt er dus zoveel van drinken als je wilt en dat is goed nieuws. Dit is namelijk de perfecte dorstlesser met een heerlijk verfrissende smaak.  

 

De beste momenten in het leven vier je met een high five. Wat denk je dat de makers deden toen ze na maanden van experimenteren de ultieme Ice Tea hadden gemaakt? Precies. Ze gaven elkaar een high five en hadden meteen een naam voor hun unieke drankje. 

 

Hi-Five Ice Tea wordt verpakt in blik, omdat zo de aroma’s en smaken optimaal beschermd zijn tegen de negatieve invloeden van licht en zuurstof. De blikjes zijn 100% recyclebaar, want je verdient vandaag de dag alleen een Hi-Five als je geeft om de planeet.

 

Hi-Five Ice Tea drink je zó uit je glas, het liefst ijskoud of met ijsklontjes. Door het natuurlijke karakter is het ook de perfecte basis voor mixdrankjes. Schenk Hi-Five uit over ijsblokjes, garneer met stukjes fruit, voeg een shot alcoholhoudende drank toe en je weet één ding zeker: het is instant zomer. Geniet ervan!

 

Hi-Five Ice Tea

Een Hi-Five pakket is een feest voor iedereen die de BOB is of gewoon geen zin heeft om alcohol te drinken. Puur natuur en verfrissend. Het is ook hét geheime feestpakket van mixmasters en cocktailshakers deze zomer. Dit is de ideale basis om te shinen op je volgende tuinfeestje of barbecue. Dare to shake different!

 

Benieuwd naar het gehele Hi-Five assortiment?

 

Populaire producten van Hi-Five Ice Tea

Back to top