Sluit
Sluit
Sluit

Thornbridge Brewery

Thornbridge brewery

 

Thornbridge

Het verhaal van Thornbridge begint in 2005. In dit jaar verlaat de eerste lading bier de poorten van de in Thornbridge Hall gevestigde ’10-barrel brewery’. Hierna zullen nog vele gedurfde bieren volgen. 

 

Prijzen 

De brouwers hebben een onbedwingbare innovatiedrang en gebruiken bijzondere mouten en verschillende hopsoorten in hun bieren. Dare to Drink Different in het kwadraat dus. Dat wordt opgemerkt! Thornbridge Brewery wordt al snel na de start bedolven onder de prijzen (meer dan 350 medailles, bekers, kransen en ander edelmetaal) en de vraag explodeert.

 

Uitbreiding

Al na 4 jaar opent Thornbridge een tweede brouwerij en bottellijn in Bakewell: brouwerij Riverside. Dat betekent niet alleen een grotere capaciteit, maar ook extra mogelijkheden om nóg meer verschillende soorten bier te brouwen.  

 

Pronkstuk 

De brouwerij biedt bieren die in geen enkele Engelse pub mogen ontbreken en dus ook niet bij Dare to Drink Different. Het pronkstuk van de brouwerij? Dat is de Thornbridge Bracia, een intens donker bier met een mokkakleurige schuimkraag. Een uniek bier dat maar 4 keer per jaar in beperkte oplage wordt gebrouwen. Wij weten meestal wel een partijtje op de kop te tikken. Hou onze website dus regelmatig in de gaten!

 

Benieuwd naar het gehele Thornbridge assortiment? 

 

 

Populaire producten van Thornbridge

Back to top