Sluit
Sluit
Sluit

Cucumis Limonade Hamburg

Cucumis

 

Cucumis

Drink eens iets anders, drink een komkommer. Die zag je niet aankomen hè? Toch is het een supertip! Bij Dare to Drink Different ontdekten we de komkommerdrank van Cucumis op de kaart van een goed restaurant. Nieuwsgierig als we zijn, kwamen we erachter dat het drankje wordt gemaakt in Hamburg en dat het vooral in de culinaire wereld een hit is. Het is zelfs al in 25 Michelin-restaurants door heel Europa verkrijgbaar. Jij bestelt Cucumis vanaf nu gewoon in onze webshop! 

 

100% verantwoord

Cucumis is een Duits merk en heeft een van de meest duurzame productiefaciliteiten ter wereld. De drankjes zijn allemaal biologisch en 100% vegan, dus het is echt een merk van deze tijd. Je belast het milieu er niet mee en je lijf ook niet, want Cucumis is gemaakt met mineraalwater, zonder chemische toevoegingen.

 

100% lekker

Heel fijn om te proosten op een betere wereld, maar is Cucumus ook lekker? Jazeker. Het is fris, dorstlessend en je proeft nooit alleen maar komkommer. Cucumis Original is op smaak gebracht met basilicum, Cucumus Lavendel met (je raadt het al) lavendel en bergamot. Het geeft de frisdranken een heerlijk zachte, genuanceerde smaak. Helemaal uniek. 

 

Cocktail material 

Cucumis is 0% craft soda, dus helemaal alcoholvrij. Maar je kent die cocktail shakers & makers… die zijn altijd op zoek naar nieuwe smaken om mee te experimenteren. Zo ook met Cucumis. Wat blijkt? De komkommerdrankjes zijn perfect als basis voor cocktails als ‘Moscow Mule’ en ‘Basis Smash’. Tip voor thuis: shake er gerust wat lekkers doorheen. 

 

Benieuwd naar het gehele Cucumis assortiment?

 

Back to top