Sluit
Sluit
Sluit
flavour-profile
Kleuren vergelijken

Duurzaam Gebrouwen Bierpakket

Geen reviews Schrijf een Review
44.95
Beschikbaarheid:
Vóór 21.00 uur besteld, morgen in huis
Verzendkosten:
6,95 - Vanaf 60,- is verzending gratis
Nog maar artikelen op voorraad

Omschrijving

Duurzaam Gebrouwen bierpakket

Bij Dare to Drink Different geloven we dat een goede biersmaak hand in hand kan gaan met het beschermen van onze planeet. Daarom hebben we zorgvuldig samengewerkt met ambachtelijke brouwerijen die zich inzetten voor duurzaamheid om zo tot een pakket te komen waarbij elk bier op een verantwoorde wijze is geproduceerd. Het Duurzaam Gebrouwen bierpakket is te bestellen in 3 formaten: 12-pack, 18-pack of 24-pack.

Do you dare? Dit bierpakket bevat:

 • De Molen Fruit & Kruid: De Molen Brouwerij heeft al jaren een sociale werkplaats waar mensen met een beperking toch kunnen meehelpen in het brouwproces van bier. 
 • BRLO Blurry Vision: BRLO biedt ondersteuning aan regionale projecten, geeft financiële hulp aan Oekraïne en ondersteunt andere brouwerijen om hen verder te helpen. BRLO loopt voorop in de verduurzaming als brouwerij.
 • La Trappe Puur: Om verspilling tegen te gaan heeft de brouwerij hun eigen kas wat fungeert als natuurlijke zuiveringsinstallatie. Verder gaat een deel van hun opbrengst naar goede doelen, zoals de Voedselbank en Oeganda.
 • Kerel Organic White: Kerel gebruikt al jaren hun eigen waterstofcentrales om compleet onafhankelijk van het stroomnet te worden. Dit om duurzaamheid op één te zetten. 
 • Mongozo Buckwheat White: Biologisch gebrouwen bier dat ook glutenvrij is.
 • Saison Dupont Biologique: In 1990 is dit bier geïntroduceerd als het eerste biologische bier in België.
 • Moinette Biologique: Samen met Saison Dupont het eerste biologische bier op de belgische markt. 
 • Dupont Biolegere: Op verzoek is dit bier speciaal gebrouwen met uitsluitend biologische ingrediënten en een laag alcoholpercentage, maar wel met een rijke smaak.
 • DAVO Hang Out: Brouwerij DAVO is een zelfvoorzienende en energieneutrale brouwerij. Ze gebruiken uitsluitend fietskoeriers voor bierleveringen en ze zijn in staat om het residu van gebrouwen bier te hergebruiken voor onder andere diervoeding. 
 • Weihenstephaner Vitus: Weihenstephan produceert CO2 neutraal en financiëren regionale klimaat- en sociaalgedreven projecten.
 • BrewDog Planet Pale Ale: BrewDog is de eerste energie-neutrale brouwerij ter wereld. Met dit bier wil de brouwerij extra aandacht geven aan een milieuvriendelijk brouwproces. 
 • Fritz-Kola: In het bijzonder willen we onze vrienden van Fritz-Kola uitlichten die voorop lopen in verduurzaming. Ze gebruiken enkel nog recyclebare glazen flessen, ze helpen actief mee met schoonmaken van stranden en doneren veel opbrengsten aan duurzame doelen, zoals the Happy Activist. Alles voor een groenere toekomst.

Let op: bierpakketten worden altijd in een volledige doos verzonden. Bestel je naast dit bierpakket nog meer samengestelde bierpakketten of losse speciaalbieren? Dan worden deze bierpakketten ook in een doos verzonden en de losse bieren in een aparte doos. Het kan hierbij voorkomen dat je bestelling niet tegelijkertijd bezorgd zal worden (via Budbee of PostNL). We raden je daarom aan om de Track & Trace van je pakketten goed te volgen.

Specificaties

Klantreview

Dit product heeft nog geen reviews ontvangen. Wees de eerste om dit product te beoordelen!

Verzending & Retouren

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Je kunt tijdens het afrekenen in onze webshop kiezen voor een gewenste bezorgdag met Budbee tussen 16:00 en 22:00 uur. Bestel je op werkdagen voor 21.00 uur, dan kun je de volgende dag als bezorgdag kiezen. Op zondag en maandag leveren we niet, je bestelling zal dan op dinsdag bezorgd worden.

Nadat je bestelling is geplaatst, ontvang je van ons een bestelbevestiging en van de gekozen vervoerder (Budbee of PostNL) een bevestigingsmail met een tracking link van jouw bestelling. Je kunt dan in de Budbee app je bezorginformatie toevoegen, je bezorgvoorkeuren aanpassen en de pakketten volgen via de tracking link.

Wordt jouw bestelling met Budbee bezorgd? Via de zowel de Budbee app als een tweede Budbee e-mail die je ontvangt op de bezorgddag, krijg je meer informatie over het tijdstip waarop de bezorging staat ingepland. Je kunt eventueel de bezorgtijd- of dag dan nog aanpassen vóór 13:00 uur en met de trackinglink je pakket(ten) volgen.

Wordt jouw bestelling met PostNL bezorgd? Je ontvangt dan van PostNL een e-mail met track & trace informatie over jouw pakketten op de dag van bezorging. Je kunt bij PostNL geen bezorgtijden aanpassen.

TIP: Download de Budbee App voor Android of Apple en ontvang updates over bestellingen en brieven die onderweg zijn naar jouw adres.

Levering door Budbee: Track & Trace

Zodra je bestelling door Budbee ontvangen is, ontvang je een email vanuit Budbee met een tracking link. Zo kun je in de gaten houden wanneer je jouw bestelling kunt verwachten. Nadat Budbee de pakketten heeft opgehaald, ontvang je een tweede email én een notificatie per sms of een push-notificatie uit de Budbee app met je exacte bezorgtijd. Deze levertijd is op het uur nauwkeurig berekend en is eventueel nog aan te passen vóór 13:00 uur op de dag van levering.

De bestelling wordt bij jouw voordeur geleverd door Budbee van maandag tot en met vrijdag tussen 16:00 en 22:00. Op zaterdag leveren we met PostNL. Mocht je op dat moment niet thuis zijn, dan kun je de bezorging verzetten in de Budbee app. Bezorgingtijden van PostNL zijn helaas niet te wijzigen.

Let op: Budbee biedt jouw pakket maximaal drie keer aan. Ben je drie keer niet thuis geweest op het moment van levering, dan zal het pakket retour komen in ons magazijn. Wij zullen dan orderbedrag minus €6,95 verzendkosten storneren. Dat bedrag zul je binnen 5 werkdagen op je rekening ontvangen. Als je het pakket toch wenst te ontvangen, neem dan direct contact met ons op.

PostNL zal jouw pakket op zaterdag bij het dichtstbijzijnde postpakketpunt afleveren indien je niet thuis bent.

ID-controle bij ontvangst van je bestelling

Bij het ontvangen van je bestelling vraagt de bezorger om je legitimatie. Houd in dit geval je ID-Kaart, paspoort of rijbewijs bij de hand. Wanneer dit pakket is gekocht en er is niemand thuis om het pakket in ontvangst te nemen boven de 18 jaar, dan komt Budbee op een later moment terug om het pakket te bezorgen. Bij PostNL zal het pakket vervolgens afgeleverd worden bij het dichtstbijzijnde postpakketpunt indien je niet thuis bent.

Verzendkosten

Bestellingen tot €60,- euro bedragen €6,95 verzendkosten, bij een bestelling boven de €60,- euro wordt het pakket of meerdere pakketten gratis verzonden. Jouw zending wordt stevig verpakt, zodat het zonder schade bij je thuis wordt geleverd.

Retouradres

Via de Budbee app of via de trackinglink kan 'plan een retour' geselecteerd worden. 

Hoe worden mijn bieren verpakt en verzonden?
 • Al onze bieren die je los bestelt en bierpakketten worden in één of meerdere dozen ingepakt. Indien je naast een samengesteld bierpakket nog losse bieren bestelt, zullen we de bieren zoveel mogelijk samenvoegen in zo min mogelijk dozen, zodat we ook rekening houden met een stukje duurzaamheid. Het is ons doel om zo veel mogelijk tegelijk te versturen in één verzending, om zowel een stukje CO2 reductie als efficiëntie te behalen in ons verzendproces. Daarmee houden we de verzendkosten voor iedereen zo laag mogelijk. Twee voorbeelden:

  - Je koopt twee bierpakketten van 12 stuks: Deze voegen we samen tot één doos van 24.
  - Je koopt een Vaderdag bierpakket met 12 stuks (11 bieren + glas) en 6 losse biertjes erbij. Deze voegen we samen tot één doos.

 • Wil je graag een bierpakket bestellen om aan iemand cadeau te doen? Houd er dan rekening mee dat je deze als aparte bestelling plaatst, zodat je zeker weet dat deze als één doos wordt geleverd.
 • Al de samengestelde bierpakketten die je bij ons op de webshop bestelt zijn voorzien van een gave DareToDrinkDifferent verpakking (leuk om te geven) met ludieke bedrukking en staat vol met verrassingen.
 • Al onze verpakkingsmaterialen en omdozen zijn van 100% recyclebaar en stevig FSC-karton gemaakt, zodat onze bieren op een duurzame manier worden verzonden.
Vertraging tijdens verzending

Heb je je bestelling nog niet ontvangen, maar is hij wel verzonden? Dan kan het zo zijn dat de levering langer is dan 24 uur. Als je bestelling na drie dagen nog niet geleverd is, stuur ons dan een e-mail met je bestelnummer naar klantenservice@daretodrinkdifferent.nl. Op die manier kunnen we jou direct helpen. Je bestelling kun je te allen tijde volgen met de tracking link in je account op onze webshop. Houd er rekening mee dat we je melding tijdig (binnen 14 dagen) dienen te ontvangen, anders kunnen we je helaas niet meer helpen met je missende pakket.

Levering op andere tijdstippen

Mocht je toch niet thuis zijn op het moment van bezorging, dan kun je voor een andere bezorgdag kiezen in de Budbee app.

Soms gaat er iets mis tijdens de verzending...

Dare to Drink Different en Budbee doen er alles aan om jouw bestelling zo snel en zorgvuldig mogelijk te bezorgen. Het kan soms zo zijn dat er iets misgaat. Als dit het geval is zoeken wij een oplossing voor je. Neem dan direct contact op met klantenservice@daretodrinkdifferent.nl

Ik heb een fout gemaakt met het afleveradres! Kan ik dit nog aanpassen?

Het is niet mogelijk om het afleveradres na plaatsing van de bestelling aan te passen. Dat komt omdat het magazijn meteen jouw bestelling begint te verzamelen om deze zo snel mogelijk op te sturen. Daarom is het belangrijk om je adres goed te controleren na het invullen. Toch een foutje in het afleveradres? Neem dan zo snel mogelijk contact op met +31 0172 610 848 (maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur).

Budbee is langs geweest maar ik was niet thuis, wat nu?

Is er niemand thuis of is er geen meerderjarig persoon die de bestelling in ontvangst kan nemen? Dan zal de bezorger de bestelling mee terugnemen en later terug komen. Check altijd goed je mail met Track & Trace informatie om te achterhalen waar je pakket is gebleven.

Levering buiten Nederland

Wij leveren onze producten momenteel uitsluitend in Nederland.

Het factuuradres klopt niet, kan ik dit aanpassen?

Het is helaas niet mogelijk om het factuuradres na bestelling aan te passen.

Retourvoorwaarden
 • Het artikel moet in originele staat, ongebruikt, onbeschadigd en bij voorkeur in de oorspronkelijke verpakking omgeruild of geretourneerd worden.
 • Indien een of meerdere producten niet zijn geleverd door breuk of het kwijtraken van de producten tijdens het verzenden met onze vervoerder, kan het zijn dat je ze niet thuis ontvangt. Houd je Track & Trace informatie daarom goed in de gaten! Neem bij breuk of geretourneerde postpakketten meteen contact op met onze klantenservice.
 • Wanneer de verpakking is geopend, is het product niet meer te verkopen. We kunnen je bestelling dan niet meer retour nemen.
 • Indien je om het product te beoordelen verder bent gegaan dan wettelijk is toegestaan, kunnen we de waardevermindering die daardoor is ontstaan inhouden.
 • Na ontvangst van de bestelling heb je 14 dagen bedenktijd om je bestelling te ruilen en/of retourneren. Indien je niet binnen 14 dagen de producten aanmeld voor retour, kunnen wij de retournering helaas niet meer accepteren.
 • We zullen de terugbetaling binnen 14 dagen na ontvangst van je retour voldoen. Je ontvangt hierbij alle reeds aan ons betaalde bedragen retour, minus de betaalde verzendkosten voor de heenzending.
 • We zijn niet aansprakelijk voor het zoekraken of beschadigen van geretourneerde artikelen.
Geld terugstorten

Indien de retourzending voldoet aan de hierboven gestelde retourvoorwaarden en je je geld terug wilt (in plaats van de bestelling opnieuw te versturen door bijv. breuk), worden alle reeds aan ons betaalde bedragen incl. de verzendkosten voor de heenzending binnen vijf werkdagen terugbetaald. De kosten voor de retourzending komen voor jouw rekening.

Bestelling annuleren

Doordat wij jouw geplaatste bestelling zo snel mogelijk willen leveren, gaan we meteen aan de slag met het inpakken van je bierpakketten zodra de bestelling is geplaatst. Daardoor is het helaas niet mogelijk de bestelling nog te annuleren. Het beste wat je kunt doen als je de bierpakketten écht niet wilt, is om ze te retourneren via bovenstaande instructies.

Retour instructie

Je kan je altijd beroepen op de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen en de bestelling retourneren. We geven dan het aankoopbedrag minus de verzendkosten van de heenzending terug. De kosten voor het retourneren komen voor rekening van jou.

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben we daarom een instructie opgesteld voor het retourneren van je bestelling. Om je retourzending zo vlot en eenvoudig mogelijk te laten verlopen, vragen we je daarom de volgende stappen te ondernemen:

 • Log in met je account op onze webshop en ga naar jouw orders. Selecteer vervolgens de geleverde order die je wenst (deels) te retourneren.
 • Selecteer de artikelen die je wilt retourneren en bevestig vervolgens jouw retouraanvraag.
 • Verpak de artikelen zo goed en stevig mogelijk. Bij voorkeur in de oorspronkelijke verpakking van de bestelling.
 • Voeg de pakbon met de ingevulde retourreden toe in het pakket.
 • Vermeld het ontvangen retouradres duidelijk op de buitenkant van het pakket (plak deze op de grootste zijde).
 • Plan een retourafspraak met Budbee in via de Budbee app.
 • Vraag om een ‘verzendbewijs’ en bewaar deze tot je retourzending volledig is afgehandeld.
 • Na ontvangst van het artikel wordt er beoordeeld of het aan de retourvoorwaarden voldoet. Is dat het geval, dan worden alle reeds aan ons betaalde bedragen (incl. de verzendkosten voor de heenzending) zo snel mogelijk terugbetaald.

Het retourproces neemt wat tijd in beslag. Het kan ongeveer een week duren voordat je een bericht van ons ontvangt. Mocht je na vijf werkdagen nog geen reactie van ons hebben ontvangen, neem dan contact met ons op.

Retouradres

Via de Budbee app of via de trackinglink kan 'plan een retour' geselecteerd worden. Je kan aangeven wanneer het pakket bij je thuis opgehaald moet worden.

Duurzaam Gebrouwen bierpakket. Zijn verschillende bieren waarbij brouwerij of het bier specifiek gericht zijn op duurzaamheid.

Duurzaam Gebrouwen Bierpakket

44.95

Duurzaam Gebrouwen Bierpakket

44.95
Back to top