Mad Scientist Monkey Temple
Bij Beierse witbieren voelden we halverwege de slok een klein beetje leegte. Om dit te elimineren, hebben we na de gisting Madagascar-vanillebonen in het bier gedaan, waardoor Monkey Temple een complex en mooi verouderd witbier is geworden. Het wordt gekenmerkt door aroma's van banaan, kruidnagel en vanille en het romige, zachte mondgevoel dat voortkomt uit het gebruik van tarwemout.
- Banaan, kruidnagel en vanille
- Waanzinnig lekker bij: Grill
- De grootste smaakexplosie op: 5-10 graden Celsius
- Smaakprofiel:
- Fris & Fruitig
- Bierstijl:
- Weizen
- Alcoholpercentage:
- 4.6%
- Brouwerij:
- Mad Scientist
- Land van herkomst:
- Hongarije
- Durf jij dit bier aan?:
- Banaan, kruidnagel en vanille
- Waanzinnig lekker bij:
- Grill
- De grootste smaakexplosie op:
- 5-10 graden Celsius
- Inhoud:
- 33cl
- Ingrediënten:
- Water, gemoute tarwe, gemoute gerst, gemoute haver, havervlokken, hop, gist, Madagascar vanille
- Allergenen:
- Bevat: gerst, tarwe, haver
- Plato:
- -
- Verpakkingsvorm:
- Blik met statiegeld
- Statiegeld:
- 0,15