Sluit
Sluit
Sluit

Wostok


 

Wostok - Duitse frisdranken

Bij Dare to Drink Different zeggen we: heb het lef om nieuwe dingen te proeven! Denk je nu niet meteen aan limonade, dan moet je zeker kennismaken met Wostok. Verkrijgbaar in verschillende variaties en allemaal nemen ze je in een paar seconden mee van ‘Huh?’ naar ‘Aah!’. Het is niet wat je verwacht en dat maakt het zo lekker anders. 

 

De historie
De oorsprong van Wostok ligt in de USSR van de jaren ’70. Na de ineenstorting van de Sovjet-Unie leek het van de aardbodem verdwenen. Tot een stel Berlijnse hipsters het in 2009 wel een tof idee vindt om het mysterieuze drankje nieuw leven in te blazen. Ze noemden het ‘Wostok’, naar een Russisch ruimtevaartprogramma. The rest is history, want het drankje verovert vanuit Berlijn razendsnel de rest van Europa! 

 

Smaakexplosie

Bij Wostok weet je niet wat je proeft! In dit geval is dat niet zo maar een uitspraak, je weet gewoon ECHT NIET wat je proeft. Dat komt omdat de makers ingrediënten gebruiken uit een lang vergeten wereld. Zo vind je in de limonades van Wostok onder meer aroma’s van tarchuna, een kruidige traditionele drank uit de Kaukasus. Dat is nog eens wat anders dan zomaar een cola.  

 

De retro flesjes van Wostok zien er geweldig uit, daarmee zet je echt iets bijzonders op tafel. Zin in een cocktail of mocktail? Ook dan is Wostok een goede keus. Er zijn inmiddels heel wat recepten ontwikkeld die net zo verrassend zijn als Wostok zelf. 
 

Wostok palet

De alcoholvrije craft soda’s van Wostok zijn zó speciaal dat het eigenlijk geen zin heeft om er maar eentje te proberen. Probeer dit hele palet en je weet pas echt hoe lekker limonade kan zijn. Ook ideaal als basis voor cocktails en mocktails. 

 

Benieuwd naar het gehele Wostok assortiment?

 

 

Populaire producten van Wostok

Back to top