Sluit
Sluit
Sluit

Kona Brewing Company


 

Kona Brewery

Als je weleens op Hawaï bent geweest, dan zou je het heerlijke relaxte gevoel van het eiland in een flesje willen stoppen en mee naar huis willen nemen. Heel fijn dus, dat je bier van Kona Brewery voortaan gewoon bestelt bij Dare to Drink Different. Ook als je nooit op Hawaii bent geweest, is dit gewoon superlekker en verfrissend bier. Easy going, easy drinking. Alles is goed met een biertje van Kona in je hand. 

 

‘Aloha’ betekent niet alleen ‘hallo’ en ‘tot ziens’. Het is een gevoel, een levensstijl. ‘Aloha’ is het idee dat we allemaal met elkaar en alles om ons heen verbonden zijn. En met deze ‘aloha spirit’ werd Kona Brewing Company in 1994 opgericht door Cameron Healy en zijn zoon Spoon Khalsa. Ze combineren hun liefde voor Hawaï en haar ongerepte natuurlijke schoonheid met hun voorliefde voor heerlijke lokale bieren. Een gouden combinatie wat ons betreft!

 

We zijn er trots op dat we de bieren van Kona verkopen, want ze zijn zeker nog niet overal in de wereld verkrijgbaar. Het is ook nogal een trip van Hawaï naar Nederland, maar onze bierinkoper moest Kona gewoon hebben. Toen hij de awards zag waarmee de Big Wave Golden Ale is overladen, was zijn interesse gewekt. Toen hij het bier eindelijk proefde, wist hij: dit is de lichte, zomerse ale die we nog niet in ons assortiment hebben. Helemaal Dare to Drink Different dus. Cheers, sorry: aloha! 

 

Benieuwd naar het gehele Kona Brewery assortiment?

 

Populaire product van Kona Brewery

Back to top