Sluit
Sluit
Sluit

Nieuwe brouwerijen in assortiment

Elke maand selecteren we nieuwe brouwerijen en voegen we daarvan de bieren toe aan ons assortiment. We vertellen graag de unieke verhalen achter deze brouwerijen. Hieronder vind je de nieuwe brouwerijen van Juni 2022.

 

Boon

Terwijl wij ons best doen om craftbier uit de VS te importeren, zijn ze dáár helemaal dol op Belgische geuzebieren. Zo zie je maar: je wilt altijd hebben wat je niet of moeilijk kunt krijgen. Bij Dare to Drink Different zijn we dan ook heel blij met de bieren van Brouwerij Boon in onze webshop. Vorig jaar werd een van hun bieren nog uitgeroepen tot beste geuze ter wereld. Een paar klikken en ze staan bij jou op de stoep! 


Club-mate

Club-mate is geïnspireerd op maté, een drankje dat in Zuid-Amerika ongekend populair is. Overal zie je mensen met een kommetje maté - op terrassen, op straat, in de auto. Het is de nationale volksdrank, vanwege de smaak, maar ook vanwege de energieboost die je ervan krijgt. Club-mate gebruikt al het goeds van maté en maakt er een heerlijke dorstlesser van.

Kona Brewery

Als je weleens op Hawaï bent geweest, dan zou je het heerlijke relaxte gevoel van het eiland in een flesje willen stoppen en mee naar huis willen nemen. Heel fijn dus, dat je bier van Kona Brewery voortaan gewoon bestelt bij Dare to Drink Different. Ook als je nooit op Hawaii bent geweest, is dit gewoon superlekker en verfrissend bier. Easy going, easy drinking. Alles is goed met een biertje van Kona in je hand. 

Back to top